Greasy Spoon
Børnevenlige restauranter

Greasy Spoon

Greasy Spoon

En hverdag hvor vi ikke gad at lave aftensmad, kørte vi sammen med drengene til København for at spise på Greasy Spoon, som ligger i Studiestræde. Vi havde forinden kigget på nettet og kunne se, at flere anbefalede stedet som en børnevenlig restaurant.

Greasy Spoon er en burgerbar med en flot indretning i ægte amerikaner-stil.
På menukortet er der blandt andet amerikansk morgenmad med pølser, spejlæg og baked beans. Til aften kan der vælges imellem flere forskellige burgere, sliders og sandwich. De har side orders med fx. pommes frites, onion rings, coleslaw, ærter og bacon og lidt blandet dip. Til børnene er der to ting at vælge imellem under menuen – Little spoons. Her kan vælges mellem en tallerken med burger, frugt og pandkager eller mac & cheese.

Selve stemningen i restauranten var rolig og afslappet og stil og indretning meget autentisk. Der var både mulighed for at sidde ved borde med sofaer eller oppe ved disken.

Greasy Spoon

Maden

Til drengene bestilte vi en Little spoons tallerkenen og en gang Mac & cheese til deling. Min mand bestilte en big cheese burger, og jeg en pulled pork burger med coleslaw og persille. Vi fik begge pommes frites til og bestilte en gang almindelige mayonnaise og en med chili. Vi spurgte tjeneren, om chilimayonnaisen var stærk, da ingen af os er til stærk mad. Det forsikrede hun os om, at den slet ikke var.
Det var den desværre. Den var ikke bare stærk, den var så den brændte i munden. Måske var dagens blanding blevet en anelse stærkere, end den plejer. Det var i alt fald for meget for os.

Pommes fritterne var gode, rigtig gode. De var rustikke med skræl i enderne og perfekt sprøde. Min mand var ganske tilteds med sin burger, og min pulled pork burger vil jeg bedømme som okey. Kødet var lidt tørt, persillen trist og jeg savnede mere coleslaw.

Af drikkevarer bestilte vi milkshake med vanilje og to med jordbær, da banan desværre var udsolgt. Jordbær milkshaken som jeg fik var super lækker. Den var iskold, smagte af jordbær og havde en god konsistens. Milkshakes kan de bestemt godt finde ud af at lave på Greasy Spoon.

Børnenes mad var fin, og der er ikke så meget at påpege. Deres mac & cheese kunne godt have brugt lidt mere smag af ost, og jeg synes helt ærligt, at min egen macaroni and cheese er bedre.

Greasy Spoon

Greasy Spoon

Greasy Spoon

Greasy Spoon

Personalet

Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive en masse rosende ord, men det kan jeg desværre ikke. Personalet på Greasy Spoon var venlige, men ikke mere end det. Der var ikke mange smil at ane, og jeg synes, de virkede lidt uopmærksomme.

Vi havde begge drengene siddende i sofaerne ved bordet, og først da vi gik, så vi, at de havde en slags højstole til sofaerne. Det ville have været rigtig venligt af en af tjenerne lige at spørge, om vi ville låne sådan en stol til Malte, så han kunne have nået op til bordet.

Vi blev ikke spurgt, hvordan vi ønskede bøfferne stegt i de to burgere. Det burde efter min mening være et must på en burgerbar som serverer luksus burgere.

Ved bestillingen blev vi spurgt om, vi ville have pommes frites til burgerne, men blev ikke præsenteret for andre muligheder. Da tjeneren kunne høre på vores spørgsmål, at det var vores første besøg der, ville det have været en god service lige at fortælle eller pege på de øvrige side orders på kortet.

Min anmeldelse af Greasy Spoon

Alene det at der kun er to ting på menukortet til børnene gør, at jeg ikke mener, at man kan kalde Greasy Spoon for en børnevenlig restaurant. Jeg har skrevet det før i nogen af mine tidligere anmeldelser af restauranter, at det undrer mig, at der ikke gøres mere for børnene. Det er sikkert nemt og enkelt for restauranten kun at have så få ting på menukortet. Men det gør da ikke noget, hvis de også forsøgte at inspirere børnene med flere valgmuligheder end blot 2-3 ting på kortet.

Som nævnt tidligere var min burger ikke mere end okey, og kødet i den var en skuffelse. Til gengæld var pommes fritesene og milkshaken rigtig god. Serviceniveauet fra personalet på Greasy Spoon var i den lave ende – så alt i alt en lidt blandet oplevelse.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar