Grantoftegård
Dyr og dyreparker, Legepladser og gratis oplevelser, Udendørs aktiviteter

Grantoftegård

Grantoftegård

Vi har været på mange ture i vores sommerferie, og de indlæg vil du kunne finde under børneudflugter. En af turene gik til Grantoftegård som er en økologisk gård i Ballerup.
Det er gratis at besøge gården, og man må godt gå rundt på egen hånd.
Begge vores drenge kan rigtig godt lide at se på dyr, og vi synes det er hyggeligt og afslappende at gå tur i det fri. Så en tur til Grantoftegård passede perfekt denne solrige formiddag.

Arealet er meget stort. Der er masser af dyr at se både i de åbne stalde og på markerne. Der er en flere hyggelige og grønne områder med søer og ænder og en del steder, er der bænke og borde, hvor man kan sidde og nyde naturen. Der er mange huse og gårde, og der ligger også en gårdbutik, hvor der sælges et stort udvalg af lækre økologiske varer og is. Under vores tur så vi også et skilt med hestevognskørsel, men der var desværre lukket for kørsel, den dag vi var der.

Grantoftegård

Grantoftegård

Grantoftegård

Grantoftegård

På den anden side af gårdbutikken står en stadevogn, hvor der kan købes friske grøntsager. Der er selvbetjening og åbent hele dagen året rundt. Udvalget af grøntsager var rigtig fint, og der stod flere i kø for at købe af de økologiske grøntsager. Vi købte gulerødder med top, kæmpe flotte løg og bønner som vi lavede lækre bønnefritter ud af til aftensmaden.

Grantoftegård

Ligesom en masse andre gårde i Danmark holder også Grantoftegård Høstmarked.
Det sker i år søndag 31. august 2014 klokken 11.00-16.00
Vi var der sidste år, og det var et rigtig godt arrangement. Desværre var vi meget uheldige med vejret, da det begyndte at styrte ned, lige da vi kom. Det tog en del af fornøjelsen, så I år håber vi på bedre vejr.

Følg med på Facebook og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar