Gran Tarajal - Fuerteventura
Charterrejser

Gran Tarajal – Fuerteventura

Gran Tarajal - Fuerteventura

Byen Gran Tarajal ligger 10 minutters kørsel fra Playitas.
Her er små lokale butikker, legepladser, supermarkedet HiperDino, resturanter, en havn og stranden. Det er en lille rolig og hyggelig by som ikke er præget af turister.

Vi kørte med taxa til Gran Tarajal som receptionen bestilte for os. Som jeg tidligere har nævnt i indlægget om Playitas, så er vejene i hele området rigtig gode og det samme gør sig gældende for taxaerne. De er store og pæn i stand, og dem som vi kørte med havde autostole/puder til børnene.

Legepladser i Gran Tarajal

Både på stranden og ned mod havnen var der legepladser. Måske er der flere, end lige der hvor vi gik, men der var i alt fald god mulighed for børn at lege. Der var også en mindre legetøjsbutik i byen, som vi var inde i. William og Malte var lidt skuffet over udvalget, og det var da også mest legetøj til helt små børn, så de endte med at finde noget i HiperDino i stedet.

Gran Tarajal - Fuerteventura

Der er flere legepladser i Gran Tarajal. Her får Malte sig lige en gyngetur på gyngen på stranden. What a view!

Gran Tarajal - Fuerteventura

Supermarkedet HiperDino i Gran Tarajal

Vi stødte på supermarkedskæden HiperDino flere gange på ferien. Det virkede som et udmærkede supermarked med et godt udvalg af grøntsager, frugt, kød og så videre.
Da vi havde helpension og derfor spiste de fleste måltider på Playitas, købte vi kun drikkevarer, lidt kiks, chips og slik i butikken. Der var et kæmpe udvalg af kiks, og Malte kunne næsten ikke vælge, hvilke han gerne ville have. Jeg tror aldrig, jeg har set så mange kiks – ikke en gang i vores store supermarkeder herhjemme.

Udover mange mange kiks havde de selvfølgelig også almindelige dagligvarer.
Vi kiggede i det meste af butikken, fordi vi synes det er sjovt at se på varer, som vi ikke har derhjemme.
Jeg var ret længe om at finde vaskepulver til vaskemaskinen i huset, da vi ikke taler spansk. Jeg endte med at tage en flydende vaskepulver uden parfume, for det af det kunne jeg da forstå.

Restauranter i Gran Tarajal

Ned mod stranden og vandet lå en masse hyggelige resturanter, cafeer og isbutikker.
Der var en del amerikanske diners med burgere og milkshakes, og så var der også flere pizzeriaer. Vi spiste frokost på et pizzeriaer med stenovn, og det var ganske udmærket.

Gran Tarajal - Fuerteventura

Frokostpause med familiepizza, iskold Cola og udsigt til stranden.

Fine steder i Gran Tarajal

Rigtig mange steder i Gran Tarajal ser man grafitti (street art) malet på husmurene og bygninger. Det var meget fint og vist også noget byen er ret kendt for.

Over alt i byen er der små smalle gader. Det så sjovt ud som bilerne stod parkeret på bakkerne, og Malte spurgte, om deres huse så var skrå indeni ;-)

Jeg ved ikke hvad springvandet i Gran Tarajal hedder. Men det lå så fint midt på en plads og under palmer og store træer.

Gran Tarajal - Fuerteventura

Der var rigtig mange smalle gader i Gran Tarajal. For enden af vejen ses bjergene som også ligger rundt om hele Playitas.  

Gran Tarajal - Fuerteventura

Street art på husmurene. Rigtig mange steder var der flotte grafitti-malerier. 

Gran Tarajal - Fuerteventura

Min anmeldelse af Gran Tarajal – Fuerteventura

En hyggelig lille by med gode spisemuligheder. Restauranterne og cafeerne ligger lige ned mod stranden, så der er en meget fin udsigt.

Byen er stille og rolig, og jeg tror faktisk ikke, at vi så andre turister. Ved springetvandet er der en taxaholdeplads, så det er let at få en taxa til og fra Playitas.

Læs også: Stedet hvor vi boede Playitas – Fuerteventura, vores tur til Oasis Park – Fuerteventura og den smukke hvide sandstrand Playa De Jandia – Fuerteventura.

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar