Græsk yoghurt med frugt
Morgenmad

Græsk yoghurt med frugt

Græsk yoghurt med frugt
Inden for de sidste par måneder har jeg helt erstattet almindelig yoghurt og ymer med græsk yoghurt. Jeg køber den altid kun med 2% fedt, da jeg synes den smager fortrindelig. Jeg bruger græsk yoghurt både til dip og dressinger, i brød og boller, når jeg laver smoothies til morgenmad eller ganske enkelt græsk yoghurt med frugt.

Som I kan se på billedet bestod min søndags morgenmad af et kogt æg, en kop te og græsk yoghurt. Pynten på yoghurten er små æbletern, brombær fra vores have (vi har stadig masser af bær, så det er bare med at få dem brugt), hele mandler og en teske fuld sirup til at søde med fordi det er luksus udgaven i anledningen af søndags hygge.

IMG_5672-001
Her et par links til andre opskrifter på morgenmad, hvor jeg har brugt græsk yoghurt.
Morgen trifli – græsk yoghurt med müsli og frugt.
Melon-bær smoothie – smoothie med bær, melon, honning og græsk yoghurt.
Bananpandekager – små pandekager med banan og græsk yoghurt. Serveret med en skål frisk frugt.
Æbleklatter – små varme æbleklatter af efterårs-æbler. Serveret med kold græsk yoghurt til.

Opskrift på græsk yoghurt med frugt

1,5 dl græsk yoghurt 2%
5 hele mandler
12 brombær
Et stykke æble i tern
1 tsk mørk sirup

Mængde

1 person

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar