Gilleleje Feriecenter
Sjælland

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Sommeren 2012 var vores yngste søn nyfødt, og derfor valgte vi, at sommerferien skulle nydes her i Danmark. Et af de steder hvor vi bookede et ferieophold var i Feriecentret i Gilleleje – også kaldet Kysthusene. Sammen med et hold venner og deres to børn kørte vi til Gilleleje for at holde en lille uges ferie sammen.

Husene
Vi havde lejet to huse, et til hvert familie. Husene var renoveret og bestod af to soveværelser, entré, badeværelse, stue og køkken. Derudover var der en terrasse og et stort grønt areal mellem husene. Det var lækkert og lyst og fint med plads til os som familie på fire personer.

Vores venner boede over for os, så vi næsten kunne vinke til hinanden fra vinduet, og børnene kunne frit løbe over til hinanden.

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Faciliteter og pool
Der var både en indendørs og en udendørs pool. Vi benyttede den indendørs, og den var rigtig fin. God størrelse, legeting til børnene, fin omklædning og der var pænt og rent over det hele. Derudover var det et plus at vi kunne have barnevognen med næsten helt ind til poolen. I poolområdet var der små borde og stole, så man kunne sidde og hvile sig eller tage lidt at drikke.

I området lå der også en stor legeplads, en hoppeborg og der var en fold med geder. “Hej lille ged kom her og få lidt græs”.

Gilleleje Feriecenter

Stranden
En 5-10 minutters gang fra husene lå stranden. Vandet var lavt så børene kunne soppe og løbe rundt. Det var noget besværligt at få barnevognen med på stranden, da vi skulle ned af en skrænt, så vi måtte bære den et stykke.

Der var mange store sten langs vandet men heldigvis også fin mulighed for at finde pladser at sidde og ligge ned.

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Om aftnen inden solen gik ned, gik vi alle ned til stranden. Her så vi den mest urtolige og smukke solnedgang. Billederne er ikke redigeret! #nofilter
Vi havde tæpper og drikkevarer med og sad sammen med børnene og hyggede os.

What a moment…
Helt sikkert en af den slags oplevelser som ikke glemmes.

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Byen
Der var cirka 1,5 km. til Gilleleje by, hvor vi kørte ind til et par gange. Her lå rigtig mange små fine butikker med tøj, brugskunst og legetøj. Min veninde og jeg var på en lille shoppetur, hvor vi fik købt gaver med hjem til børnene, og vi spiste en lækker frokost på en nyåbnet café. Jeg husker desværre ikke navnet på cafeen længere. Men jeg husker, at vi sad ude i en lille gårdhave, det var strålende vejr, og vi fik en super lækker cæsarsalat.

Gilleleje Feriecenter

Gilleleje Feriecenter

Flere gange spiste vi på Café Sofa1, som ligger på Vesterbrogade i Gilleleje. Et rigtig hyggelig sted med god betjening og god mad til både store og små. Vi spiste udendørs, men hvis du besøger stedet, skal du næsten prøve at kigge indenfor. Der er en helt speciel stemning og udsmykning i toscansk stil.

Jeg synes, at vi havde nogen fantastiske dage sammen med vores venner.
Ro – afslapning – tid til hinanden – skønt vejr – lækkert hus – og område var særdeles børnevenligt. Jeg kan helt sikkert anbefale stedet, hvis du vil holde sommerferie i Danmark. Vi overvejer at kigge på en af de andre feriecentrer for at se en ny by i vores kommende sommerferie.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar