Gaver til mors dag
Forkælelse til mor

Gaver til mors dag

Gaver til mors dag

Gaver til mors dag – en liste med inspiration til gave til mor.

I går spurgte jeg på Instagram i min story, om der var nogen som havde en gode ideer til gaver til mors dag – fx. noget kreativ, en gave eller en oplevelse (trods den tid vi har nu).
Jeg havde ikke forventet, at der ville komme SÅ mange svar!
Jeg beklager, at jeg ikke kunne nå at svare jer alle.

Udover alle de mange gode bud var der mange som spurgte, om jeg ville dele svarene, og det vil jeg naturligvis gerne. Der kom simpelthen for mange svar til, at jeg ville kunne nå at dele dem på Instagram, så i stedet har jeg lavet det til et blogindlæg.

Tak for alle jeres svar, hvor er det skønt, at I ville hjælpe, og at vi kan inspirere hinanden :-)

Jeg har delt svarerne op i kategorier for at gøre det mere overskueligt at læse.
Hvis du har en idé til en gave eller overraskelse på mors dag, som du synes mangler, kan du skrive nederst i kommentarfeltet.

Til den kreative
Jeg fik et tip om puslespil fra Pixum som vist laver puslespil med eget personligt billede på.
Hvis det ikke skal være et puslespil med billede, har jeg fundet denne side puzzleshop.dk (reklame-link) som har virkelig mange store og flotte puslespil. Særligt dem med landskaber og natur, synes jeg er ret fine.

Til den haveglade
Min mor har det fineste kolonihavehus med en dejlig have til. Hun har altid holdt af blomster og af at plante, så jeg ved, at hun ville blive glad for haveting. Jeg har fundet denne side som har et stort udvalg af alt til haven, og så har de også salg af gavekort.
Blomsterverden (reklame-link)

Blomster og chokolade og balloner
Jeg var på udkig efter noget andet end blomster og chokolade, men der var en der skrev, at jeg skulle kigge på getspecial.dk (reklame-link) som laver mors dag chokolader.

Der var også en som skrev til mig at hun havde købt en mors dag ballon hos Cerise, som skulle pynte ved hendes mors gravsted. Så fin en tanke synes jeg, så den skulle selvfølgelig også med her på listen.

Hos bloomit.dk (reklame-link) har de så mange flotte og farverige buketter til mors dag. Hvis du er på udkig efter blomster til din mor.

Plakater og ting til hjemmet
Der var et par stykker som nævnte citatplakat.dk (reklame-link)
Dem kender jeg godt, og de har ret mange fine plakter og postkort til mors dag.

Så blev der også nævnt glaskunst og fine vaser.

Personline gaver
Nøgleringe fra Stolbjerg Copenhagen og ByRavn blev nævnt.
Morsdag kop fra Kop & Kande og ting med navn på fra Hjemhavn. Sidstnævnte kender jeg godt, da mine drenge har huer der fra.
Gavekort til smykker, en skål med navn og personlige morsekode armbånd fra Emilie Bang.

Oplevelser
En anden skrev og foreslog en tur i Tinka tårnet. Det var da en anderledes og lidt sjov idé, synes jeg. Tårnet hedder Skovtårnet og ligger i Rønnede. Vi har ikke været der, men vi kunne godt tænke os det,

Så var der en som skrev og fortalte, at hun sidste år fik en dag i Ebeltoft med besøg på glasmuseet efterfulgt af frokost. Det lyder som en super hyggelig dag. Vi har været i Ebeltoft en sommer, og der er bare så skønt.

Et par ideer mere som også blev nævnt – en picnic med afstand (fx tapas).
Gavekort til cafe med glaspusteri for mor og datter, kørrende massage så mor kan forkæles og gavekort til duglemmerdetaldrig.dk (reklame-link).

Make-up, hår og læbepomade
Pleje til hænder og fødder gaveæske. Der var også en som gav et tip om en læbepomade som skulle være god, men hun skrev ikke mærket på den. Men i alt fald ved jeg, at der er virkelig mange gode produkter hos Nicehair.dk (reklame-link) som jeg tit handler hos.

Jeg håber, at I kan bruge ideerne?
Er der noget som mangler på listen kan du sende mig en kommentar nederst på siden :-)

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Julie L. 27. september 2020 at 19:58

  Hej Mie!

  Jeg faldt lige over din blog i søgning efter gaveidéer til min mor, som har fødselsdag lige om lidt!

  Sikke en masse gode idéer du har fået samlet her! Jeg har en at tilføje, som jeg selv gjorde brug af i år: Spa og overnatning på comwell – spa-and-wellness. Det var simpelthen så hyggeligt og afslappende – og hvor tit får man lige sin mor for sig selv i så lang tid? (jeg har mange søskende) ;o)
  Det kræver måske lidt mere i budgettet end nogle cremer – men det var det værd :D

  God søndag til dig!
  Kh Julie

  • Svar Mie 28. september 2020 at 10:06

   Hej Julie
   Det lyder også som en rigtig dejlig dag og en flot gave. Tillykke med din mor :-)
   Rigtig god mandag.
   Hilsner fra Mie

  Skriv din kommentar