Frugt pizza
Snack og sødt

Frugt-pizza

Frugt pizza

Efter at have set flere forskellige billeder af frugt-pizzaer på Pinterest, fik jeg lyst til at lave en frugt-pizza til drengene. En frugt-pizza består af en bund af vandmelon, som man pynter med blandet frugt, chokolade og kokos.

Frugt-pizzaer kan anvendes som en snack om eftermiddagen eller måske som fredagsslik? Men jeg tror også, at det kunne se dekorativt ud at lave en masse små frugt-pizzaer til en sommerfest eller børnefødselsdag.

Mine drenge er altid sultne, når de kommer hjem fra vuggestue og børnehave. Så det første vi gør efter at have hængt overtøjet og vasket hænder er at gå i køkkenet, og se hvad køleskabet kan byde på. Ofte får de en bolle, et stykke rugbrød eller en skål med frugt og rosiner, men de synes selvfølgelig det er lidt mere spændende, når det er en ny form for snack. Da jeg lavede frugt-pizzaen, sendte jeg dem ud af køkkenet, og sagde at jeg ville lave en lille overraskelse til dem. William var så nysgerrig og spurgte flere gange, “mor hvad er det du laver til os?” :-)

Begge drenge er glade for vandmelon, så jeg vidste at de ville synes, det var sjovt og lækkert at få vandmelonen serveret på en ny måde. Nu bestemmer man jo selv, hvor sund man ønsker at holde pizzaen – om det skal være ren frugt. Jeg kom lidt mørk chokolade og kokos chips på den, så den fik lidt knas og var fin at se på.

Frugt pizza

Frugt-pizza

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 1 stykke vandmelon som bund
  • 0,5 banan
  • 4 grønne vindruer
  • Lidt mørk chokolade
  • Ristede kokos chips

Sådan gør du

  • Skær et stykke vandmelon og prik kernerne ud med en gaffel. Skær vandmelonen ud i slices inden inden der kommer frugt på. 
    Skræl bananen og skyl vindruerne og brug dem som pynt på frugt-pizzaen. Slut af med lidt hakkede chokolade og ristede kokos chips.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar