Frozen yogurt med toppings
Kage og dessert

Frozen yogurt med toppings

Frozen yogurt med toppings

Sidste weekend havde vi venner på besøg til aftensmad og dessert. Jeg havde besluttet mig for at prøve og lave frozen yogurt med toppings til. I ved ligesom i der frozen yogurt butikker, hvor man selv tager isen og kan vælge blandt en masse lækkert tilbehør.
Alt lige fra frugt til chokolade, nødder og slik.

For børnenes skyld havde jeg købt vingummibamser, det vidste jeg, at de ville blive glade for. Så var der blandt andet også frisk skåret ananas, som jeg lige havde købt. Der var jordbær fra vores jorbær-tur, chokolade og Oreo’s kiks, som jeg synes, er noget af det bedste til is ;-) Jeg lavede sidste år en is med rutebiler og After Eight is, men jeg har stadig til gode at lave en hjemmelavet is med Oreo’s.

(opskriften længere nede er rettet til, da den nye variant er bedre)
Isen her af græsk yoghurt er blevet lavet uden en ismaskine, for sådan en ejer jeg ikke. Det gjorde desværre også, at isen ikke fik en cremet og god konsistens. Selve smagen var helt perfekt, var vi alle enige om. Men den skulle have været rørt i en ismaskine eller være serveret med det samme.
Jeg prøvede ellers at røre i den hver halve time, efter den var sat på frys. Uheldigvis var det ikke nok, så jeg anbefaler at bruge en ismaskine eller at servere isen med det samme.

Frozen yogurt med toppings
Frozen yogurt med toppings

Frozen yogurt med toppings

Frozen yogurt med toppings

Opskrift på frozen yogurt med toppings

700 g frosne jordbær
250 g græsk yoghurt 10%
4-6 tsk honning
Eventuelt en sjat vand
Se også hjemmelavet frozen yoghurt med jordbær

Toppings:
Mørk chokolade
Hvid chokolade
Frysetørrede jordbær
Vingummibamser
Chokoladeknapper
M&M’s chokolader
Oreo’s kiks
Mini marshmallows
Ananas i små stykker
Jordbær

Fremgangsmåde

(opskrift og fremgangsmåde er rettet til, da den nye variant er bedre)
Kom jordbærrene ned i en sigte og hæld kogende vand over dem. Hæld derefter jordbærrene i en blender sammen med græsk yoghurt og blend det sammen. Hvis blenderen har lidt svært ved at få fat, kan man tilsætte en sjat vand men endelig ikke for meget, for så bliver isen for tynd.

Smag isen til med honning og blend igen. Stil isen i fryseren i 5-10 minutter, hvis du synes den er for blød eller spis den med det samme.

Mængde

4-6 personer

Følg med på Facebook og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar