Frosne banan-bidder med chokolade og peanuts
Snack og sødt

Frosne banan-bidder med chokolade og peanuts

Frosne banan-bidder med chokolade og peanuts

Jeg har set flere forskellige slags af de her små frosne banan-bidder på Pinterest, så nu fik jeg også lyst til at lave dem. Min tanke var at komme hakkede mandler på chokolade, men da vi var løbet tør for mandler, måtte jeg finde på en anden løsning. Jeg var heldig i stedet at finde en pose peanuts i skuffen, og det viste sig at smage ret så godt. Som jeg har skrevet flere gange før her på bloggen, så er jeg vild med at kombinere den søde og salte smag, da jeg synes, det smager fortrinligt. Det gør det også i dette tilfælde, hvor den søde smag fra bananerne og den mørke chokolade blandes med smagen fra de saltede peanuts.

Banan-bidderne kan spises som en eftermiddags-snack eller om aftnen, hvis “den søde tand” kalder. Det gør den ret tit hos mig, når jeg sidder og slapper af i sofaen ;-)

Nu har jeg som sagt brugt peanuts men her kommer et par andre bud på, hvad man kunne komme på banan-bidderne:
Kokosmel
Hakkede mandler eller hasselnødder
Finthakket chokolade. fx. hvid chokolade
Frysetørrede bær
Havsalt
Kage-krymmel
krymmel fra kiks

Frosne banan-bidder med chokolade og peanuts

Frosne banan-bidder med chokolade og peanuts

Antal 2 bananer

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 50 g mørk chokolade
  • Saltede peanuts

Sådan gør du

  • Skæl bananerne og skær dem ud i små passende stykker. Sæt bananerne i et fad og kom dem i fryseren i halvanden times tid.
    Tag bananerne ud af fryseren og smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen. Hak peanutsene ud i små stykker med en kniv og brug en teske til at komme den smeltede chokolade på toppen af bananstykkerne. Drys med peanuts og sæt banan-bidderne på en stykke bagepapir.
    Banan-bidderne er klar til at blive spist med det samme, da chokoladen størkner hurtigt på de kolde bananer.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar