Frokost
Frokost

Frokostbord til fødselsdag

Frokostbord til fødselsdag

Så er det blevet hverdag igen og slut med vinterferie for os i denne omgang. Vi har haft et par hyggelige fridage, men de har været noget mere rolige, end vi havde forestillet os. Jeg fik en streng omgang influenza så flere af vores planer måtte aflyses. Heldigvis var drengene rigtig gode til at lege sammen, og de nød at vi kunne tage tingene stille og roligt, og at de havde fri fra børnehave og skole.
Om torsdagen var William og Malte hos min mor hele eftermiddagen, imens jeg lå i sengen med feber. Det hjalp på min dårlige samvittighed at vide, at min mor gav dem masser af opmærksomhed, og at de hyggede sig hos hende. De kom glade hjem og fortalte mig, om alt det sjove de havde lavet, så de havde bestemt haft en god dag hos mormor.

William synes det var lidt øv i morges, at det igen var blevet mandag og tid til skole.
Han blev sendt ud af døren med en masse kys og kram med lovning om hygge i eftermiddag. Imens lå lillebror og snorksov. Jeg havde ellers puttet Malte allerede klokken 19.00 i går, men han sov helt til klokken 8.30! Han var åbenbart stadig træt efter weekenden, så vi nåede først over i børnehaven efter samling.
Det var skønt for en gang skyld at kunne aflevere i solskinsvejr, for ih hvor har det dog regnet. Nu er foråret måske endelig på vej? Det ville da være herligt. Jeg synes stadig, at influenzaen har godt fat i mig, og jeg tror vi er mange som trænger til forår og at se solen efter et par grå regnfulde måneder.

Frokostbord til fødselsdag

Frokostbord til fødselsdag

Frokostbord til fødselsdag

I forrige weekend havde vi familien på besøg til fødselsdag. Jeg var lidt tom for ideer og kunne ikke rigtig finde på en god idé til, hvad de skulle have at spise, så det endte med et frokostbord. Der var et par små lune ting som dadler med bacon og varm leverpostej, men ellers var det små kolde anretninger. Det var heldigvis en stor succes og næsten alt maden blev spist, så det laver jeg gerne igen en anden gang. Her kan du se, hvad vi fik.

Frokostbord til fødselsdag

Jeg havde bagt mine koldhævede boller, som jeg har lavet rigtig mange gange. De bliver altid gode, og så er det super nemt lige at lave dejen aftnen før og sætte den i køleskabet.
Derudover var der også to forskellige slags mørkt rugbrød.
Lune dadler med bacon, varm leverpostej med bacon og paté.
Rugbrødschips med tomattapenade og en lille tomatsalat af finthakkede tomater, agurk, rødløg og peberfrugt.
På det runde pålægsfad var der chorizopølse, en mild øko spegepølse, mini salamier, rullepølse, salat, agurker, gul peberfrugt og rødløg.
Jeg havde lavet to hjemmelavet salater til frokostbordet. Denne hønsesalat med æbler til i små tern og en wienersalat med purløg.
Derudover var der også grissini stænger, melon med parmaskinke og lidt ekstra grønt som brøndkarse, agurk og peberfrugt.

Jeg havde anrettet frokostbordet på et bord for sig selv – a la buffet – så gæsterne selv kunne gå op og tage, det de havde lyst til. Der blev hygget og spist i flere timer, og vi sluttede af med en lækker citronfromage.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar