Frokost æg
Frokost

Frokost æg

Frokost æg
Under min morgenmads kategori har jeg en del retter med æg, og denne kunne i princippet også godt spises til morgenmad. Det er en varm men hurtig ret med æg, ost og grøntsager, som jeg har valgt at kalde frokost æg.

Den er ikke rigtig egnet som en kold ret, så det er nok mest en weekend frokost.
Uden at overdrive kan jeg vist godt skrive, at det ikke tager meget mere end 6-8 minutter at lave den. Æg, ost og grøntsager vendes på en pande, og vupi så er der sund og velsmagende frokost.

Der er ikke anvendt kulhydrater, så den er low carb venlig. Jeg tror nu, at det ville have samt ret godt sammen med et mørkt groft stykke rugbrød under æggene og grøntsagerne. Så det må prøves til næste gang.

Frokost æg
Opskrift på frokost æg

2 æg
5 cherrytomater
En halv gul peberfrugt
2 spsk revet ost
1 spsk smør til stegning

Pynt: Frisk timian og blandet grønne salatblade

Fremgangsmåde

Skyl grøntsagerne og skær dem over. Slå æggene ud på en varm pande med smør og kom med det samme også tomaterne og peberfugten på panden. Rør det hele rundt på panden i et par minutter og tilsæt derefter også den revet ost. Anrettes på en tallerken sammen med blandet salatblade og frisk timian.

Mængde

1 person

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar