Frikadelleburger
Aftensmad

Frikadelleburger

Frikadelleburger

Den bedste frikadelleburger – opskrift på frikadelle sandwich med ostechips og frisk timian.

Resten af de burgerboller som jeg havde frosset ned, tog vi op og brugte til frikadelleburger. Umiddelbart når jeg tænker på en frikadelle burger, tænker jeg på en lidt trist burger uden så meget smag eller nogen former for grøntsager.

Den her frikadelle sandwich er heldigvis alt andet end kedelig. Den er frisk og med masser af lækre ingredienser. Burgerbollen og frikadellen er hjemmelavede, og i midten er der en stor sprød ostechips. Øverst kom jeg en masse frisk timian, og det gav lige burgeren det ekstra tvist, så den fik endnu mere smag.

Min mand roste frikadelleburgeren og sagde høje mhmm lyde, da han spiste den.
Selv synes jeg nu også, at den smagte vældig godt, og jeg vil helt sikkert lave dem igen. Det er rart med et alternativ til den almindelige burger med oksekød, og når jeg laver frikadeller, laver jeg ofte en stor portion, så vi har næsten altid en rest frikadeller tilovers.

Hjemmelavet frikadelle sandwich.

For at lave min opskrift på frikadelleburger skal du bruge burgerboller – enten hjemmelavede burgerboller eller købe udgaven. Så skal der naturligvis frikadeller i og en form for dressing. Jeg har brugt salatmayonnaise og fyld af rucola, agurk og frisk timian.
Frisk timian bruger vi også altid til flæskestegssanwich, og det smager bare så godt.

I frikadelleburgeren har jeg også kommet ostechips i. De er lavet af revet mozzarella og cheddar eller en blanding af to. Det smager super godt med ostechips og kan også sagtens bruges i almindelige burgere i stedet for en skive ost.

Følger du med på min Instagram profil?
Hvis ikke får du lige mit profilnavn og link her:
@madling_dk – Instagram
På Instagram deler jeg mere fra vores hverdag, små film med tips til madlavning og bagning og så linker jeg til nye opskrifter på bloggen.

Frikadelleburger

Frikadelleburger

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smør burgerbollerne med salatmayonnaise.
    Læg et par sprøde ostehips og derefter en frikadelle som er skåret over på midten.
    Top med frisk timian og skiver agurk inden den øverste bolle kommes på.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar