Franske ærter
Aftensmad

Franske ærter

Franske ærter

Nogen gange kan det være rart med lidt fornyelse af tilbehøret til aftensmaden.
Det behøver ikke at være besværligt eller kræve mange ingredienser, og det gør franske ærter absolut heller ikke. Faktisk behøver du bare tre ingredienser. Frosne ærter, løg og bacon. I den originale opskrift bruger man vistnok perleløg, men jeg plejer at bruge almindelig løg eller rødløg i tern, når jeg laver det.

Vi fik de franske ærter som tilbehør til en bøf sammen med en salat af romaine salat, røde vindruer og dressing. Nem, sund og hurtig hverdagsmad.

Prøv også at blande de franske ærter sammen med kogt båndspaghetti, så har du en nem pastaret på ingen tid. Franske ærter kan også bruges som fyld i tarteletter sammen med en hvid sovs i stedet for kylling og asparges.

Franske ærter Franske ærter

Franske ærter

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 250 g frosne ærter
  • 1 stort almindelig løg eller rødløg
  • 200 g bacon i tern

Sådan gør du

  • Skær løget ud i små tern og svits det sammen med baconen på en stor pande.
    Hæld herefter ærterne ud på panden og bland det godt rundt. Lad det stege et par minutter og så er de franske ærter færdige.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Følg med på Bloglovin’ og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Louise 22. august 2014 at 17:10

    Tip:
    – franske ærter er med perleløg ;) Det er en del af menuen på min arbejdsplads på Skydepavillionen i Aalborg. Det er bare SÅ lækkert! :)
    Btw.: vidunderlig inspirerende blog, du har :)

  • Svar Mie 22. august 2014 at 18:26

    Mange tak Louise.
    Det kan være, at jeg må prøve det med perleløg næste gang ;-)

    Rigtig god weekend.

  • Skriv din kommentar