Fra Facebook til madling.dk

I starten af januar 2011 begyndte jeg at tage billeder af nogle af de retter, som jeg laver til min familie. Efterhånden kom flere og flere til og det blev til mappen “Det sker i mit køkken” med mere end 170 billeder på min private side på Facebook. Jeg fik meget sød og positiv respons, spørgsmål til billederne og opfordringer om at lave en kogebog, netside eller lignende.

I starten af 2013 kom endnu en mappe til “Det grønne køkken – uden sukker”, som indeholder 68 billeder.

Nu har jeg besluttet at starte denne blog, som skal handle om min interesse for madlavning.

Jeg håber, at I vil tage godt imod den, og jeg glæder mig til at dele siden med jer.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.