Opskrift på den bedste flæskestegssandwich med steg, sprøde svær, frisk timian, rødkål og æble.
Det her er den allerbedste hjemmelavet flæskestegssandwich som jeg har smagt!
Opskriften er inspireret af Claus Meyers opskrift på flæskestegssandwich. Jeg har ikke smagt Meyers version, men jeg har set billeder og tænkte, at jeg ville prøve at lave noget lignende.
Bollen som er brugt til sandwichen er min opskrift på burgerboller med fuldkorns-hvedemel i. Det er store lækre burgerboller med masser af sesamfrø på. På den nederste del af bollen, er der smurt lidt salatmayonnaise på. Flæskestegen er lavet i ovnen, og sværene er saltet godt, så de blev knasende og sprøde. Derudover er der hjemmelavet rødkål og sprød agurkesalat i. Til slut er sandwichen toppen med røde æbler som er skåret i helt tynde både og så lidt frisk timian.
Måske sidder du lige nu og tænker timian og æble i en flæskesteg sandwich!?
Jeg kan kun anbefale dig at prøve det. Vi og vores gæster syntes, at det smagte noget så skønt. Det giver virkelig sandwichen “et løft” med tilbehøret, så den bliver meget mere lækker og delikat.
En rigtig perfekt flæskestegsburger med masser af smag, sprødhed og så selvfølgelig knas fra de lækre sprøde svær som hører sig til i en flæskestegssandwich.
Der skal være svær, og der må meget gerne være rigeligt af dem ;-)
Her hjemme er vi lidt uenige omkring, om der skal salatmayonnaise i en flæskestegsburger…
Jeg synes ikke rigtig, at det passer, men Søren mener, at det er et must. Jeg kan nok bedre lide at komme ekstra rødkål i, eller hvis der skal dressing i, så skal det være aioli (hvidløgsmayonnaise). Hvad siger du, kommer du dressing i en hjemmelavet flæskestegssandwich?
Prøv også disse gode opskrifter:
Store og luftige burgerboller
Flæskestegssandwich med rosmarin-bolle
Flæskestegssandwich
Ingredienser
- Burgerboller
- Flæskesteg med sprøde svær
- Salatmayonnaise
- Rødkål
- Agurkesalat
- Røde æbler
- Frisk timian
Sådan gør du
- Skær burgerbollen over og smør begge stykker med et tynd lag salatmayonnaise.
Læg to skiver flæskesteg på den nederste bolle og pynt med rødkål, agurkesalat, tynde skiver af æble, frisk timian og 2-3 stykker sprøde svær.
Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.
Ingen kommentarer