Fetadip med timian
Dip og dressing

Fetadip med timian

Fetadip med timian

Et af de måltider som jeg ved altid er et hit hos William og Malte er pitabrød. I perioder får vi det slet ikke, og andre gange er det noget, vi får temmelig tit. Sådan et det for tiden, der har vi fået pitabrød flere gange. Det kan man selvfølgelig godt blive lidt træt af, men på den anden side er det nemt for mig at lave og også let at variere.

I går fik vi vi pitabrød med stykker af kød, forskellige grøntsager og denne fetadip med timian. Det er en ret nem og hurtigt dip at røre sammen, og den giver god smag til grøntsagerne og kødet. Jeg tror også, at fetadippen ville smage godt sammen med falafler, kebab eller kylling.

Inspiration til flere dressinger og dip til pitabrød:  
Guacamole – smager skønt i pitabrød sammen med oksekød og tynde æblestykker 
Flot grøn ærtedip 
Persilledip med rødløg og rucola

Fetadip med timian

Opskrift på fetadip med timian

200 g græsk feta (hel blok)
5 spsk olivenolie
5-6 tsk citronsaft
1 knivspids salt
Lidt Peber
1 fed hvidløg
Frisk timian

Fremgangsmåde

Hæld væden fra fetaen og bræk den ud i små stykker og kom den i en skål. Tilsæt olivenolie, citronsaft, salt og peber og rør blandingen rundt. Kom presset hvidløg i skålen og blend det sammen med en stavblender. Smag fetadippen til og rør frisk frisk timian i den. Stil dippen på køl til den skal spises.

Mængde

En lille skål fetadip med timian

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

1 Kommentar

  • Svar Mie 29. september 2016 at 20:04

    ok

  • Skriv din kommentar