En vente-kasse til juleaften
Hobby og DIY

En vente-kasse til juleaften

En vente-kasse til juleaften

Så blev det den 24. december. Dagen som drengene har ventet med længsel på. I går da William åbnede sin julekalender, udbrød han højt, “jamen så er det jo i morgen, at det er juleaften!”, og det havde han jo ganske ret i :-)

I flere dage har Malte spurgt, “er det i dag, vi skal åbne de gaver som står inde i soveværelset?”. Jeg har sat dem oppe på vores høje skab, for jer tror, at det ville være for fristende for ham, hvis de stod i en højde, hvor han kunne nå dem. Han kunne næsten heller ikke holde ud at vente med at åbne julekalenderen, så han “kom til” at smugkigge under den 24. låge.

Som I sikkert ved, har vi igen i år haft en lille nisse som er flyttet ind i gangen. Han bor bag nissedøren, og han har i hele december lagt en lille gave til drengene. Nogle gange har det være søde sager og andre gange legetøj. De har blandt andet fået en del små LEGO superhelte mænd, som de har været meget glade for og leget længe med. Men nu hvor det er den 24. december, skal nissen til at sige farvel, og derfor har han sat en vente-kasse til juleaften til drengene. Kassen indeholder en gave til dem hver som kan hjælpe med at gøre ventetiden lettere, og så er der lidt chokolade, slikpinde, et par julefilm og et brev. Jeg tror, at vores søde nisse vil blive savnet, men jeg håber, at det hjælper, at han har skrevet, at han kommer igen til næste år ;-)

Sidst på eftermiddagen kommer vores familie, og jeg glæder mig meget til at vi skal hygge sammen og spise god julemad. Vi skal have koge kartofler, brunede kartofler, rødkål, brun sovs og en stor lækker flæskesteg, som vi købte da vi besøgte Dyssegaarden.

En vente-kasse til juleaften

Hvordan skal I holde juleaften, og spiser I and eller flæskesteg?

Et ønske om en rigtig glædelig jul til jer alle. Tak fordi I læser med ♥

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Wanda 25. december 2015 at 09:11

  Hvor lyder det hyggeligt. Håber at gaverne faldt i god jord hos både Malte og William:)
  Vores jul bestod madmæssigt af Valdnøddepaté, brune kartofler, rødkål, rødbedeguf og så sovs. Lækkert uhmmmmm
  Vi var selv, men så hyggeligt.
  Så hyggeligt ed julenissens gaver til knægtene :)
  Hvad med julemanden kom han ?
  Juleknus og Glædelig Jul fra Wanda

  • Svar Mie 25. december 2015 at 18:31

   Hej Wanda

   Drengene blev meget glade for kassen, og det var godt med en gave midt på dagen. William fik en stor bog med en ridderborg, hvor han skulle sætte en masse klistermærker ind, og Malte fik et hammer-sær med figurer. Det hjalp så tiden gik lidt lettere.

   Vi var hjemme og havde besøg af den nærmeste familie. Vi var ikke så mange men hyggede os meget og fik snakket. Julemanden kom ikke i år, det må blive en anden gang ;-)

   Det lyder som om, at I også havde en hyggelig jul, og maden lyder bestemt også lækker. Jeg synes brune kartofler er noget af det bedste. Det kunne jeg godt spise meget oftere ;-)

   Glædelig jul også til jer og hils mange gange fra os.
   Knus fra Mie

  Skriv din kommentar