En lille nem brunch
Morgenmad

En lille nem brunch

En lille nem brunch

Hjemmelavet brunch

Som jeg sikkert har nævnt før her på bloggen, er jeg ikke en af dem som vågner op og føler sult. Sådan har jeg haft det hele mit liv. I min barndom gjorde mine forældre mange forsøg på at få mig til at spise morgenmad. De prøvede med flere typer af yoghurt, brød og grød. Til sidst da alt det var afprøvet, blev det til frugt. Den gang sagde “alle”, at morgenmaden var dagens vigtigste måltid. Børn skulle da have morgenmad, inden de kom i skole. Men jeg spiste ikke morgenmad, og det har jeg heller ikke gjort i mit voksenliv. I de seneste år er der skrevet flere artikler, som afkræfter de mange morgenmadsmyter. Det glæder mig at læse, da jeg som du kan høre, altid har haft et lidt svært forhold til at skulle spise tidligt på dagen.

Der kan gå flere timer, før jeg føler mig sulten og får lyst til noget at spise. Derfor bliver mit første måltid på dagen ofte en blanding af morgenmad og frokost eller som her en lille nem brunch med grove knækbrød til.

En lille nem brunch

En lille nem brunch

Antal 1 person

Ingredienser
 

  • 2 stk knækbrød
  • Brieost
  • Rød peberfrugt

Salat

  • Hjertesalat
  • Persille
  • Parmaskinke
  • Parmesan

Dessert

  • Græsk yoghurt
  • Friske jordbær

Sådan gør du
 

  • Anret brunchen pæn på en tallerken - måske med friske krydderurter hvis du har det.
Har du prøvet denne opskrift?Følg med på Instagram eller send en kommentar nederst på siden
En lille nem brunch

En lille nem brunch

Knækbrødet er groft og indeholder blandet korn og kerner. Jeg synes, det smager rigtig godt sammen med ost i skiver eller fransk brieost. Salaten er lavet af hjertesalat, persille, parmaskinke og frisk høvlet parmesan. Som dessert er der et lille glas med græsk yoghurt med friske jordbær og citronmelisse fra vores urtehave. Det smager så godt med frugt til brunch, og gør det hele mere friskt og lækkert.

Jeg har en del opskrifter på morgenmad her på bloggen. Jeg kan bestemt godt lide morgenmad – så længe jeg ikke behøver at spise det før om formiddagen ;-)

Følg med på Facebook og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar