Egg McMuffin

Egg McMuffin
En opskrift inspireret af McDonald’s McMuffin men i en noget sundere udgave. Jeg kom en morgen på, at jeg ville lave en McMuffin. Men det skulle ikke være en McMuffin med hverken kød, spejlæg eller bacon. En sundere McMuffin med grøntsager og som mætter.

Min Egg McMuffin indeholder brød, æg, asparges, tomat, agurk og rødløg.
Bollerne som jeg har brugt er opskriften på de bedste boller. Jeg har skåret toppen af to boller, og brugt det nederste. Oprindelig bruges der er en form for krydderboller til McMuffin. Jeg synes, at mine boller fungerede fint som top og bund og holdt mig mæt længe. Bollerne er ristet på en pande med smør, men ellers er der ikke brugt fedtstof i opskriften. Æggene er pisket og krydret med salt og peber og bagt i ovnen.

Egg McMuffin

Opskrift på Egg McMuffin

2 æg
Salt og peber
4 spsk Minimælk

Bollerne:
2 under-boller
1 spsk smør

Grøntsager:
2 skiver agurk
2 skiver rødløg
2 skiver tomat
2 asparges

Fremgangsmåde

Pisk æggene og mælk med en gaffel i en skål. Tilsæt salt og peber.
Kom det hele ned i et ovnfast rundt fad og i ovnen.
Bagetid: 15-20 min. ved 225° (varmluft).

Brun bollerne på en pande med smør. Kom forsigtig æggekagen over på den ene bolle.
Pynt med grøntsagerne og slut af med en bolle mere.

Mængde

1 person


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.