Drengenes nye madkasser
Frokost

Drengenes nye madkasser

Drengenes nye madkasser

teksten inderholder reklamelinks
(madkasserne har vi selv købt)

Jeg har flere gange delt opskrifter til madpakker, ligesom jeg har skrevet en del madpakke-tips. Jeg linker til siderne længere nede i teksten, så I nemmere kan finde dem. Der er både opskrifter og gode ideer til børnenes madpakker.

William og Malte har flere forskellige drikkedunke, men vi er specielt glade for dem fra Sistema. De er nemme at åbne for børnene, og så er de nemme at rengøre. Der findes flere forskellige varianter og størrelser af Sistema drikkedunke, og dem kan I se her.

Ligesom med drikkedunkene synes jeg det er rart også at have et udvalg af madkasser. Vi har maskasser i stål og plastik, med og uden rum og i flere forskellige størrelser. Fornyeligt har jeg købt madkasser til drengene fra det amerikanske mærke Yumbox.
Madkasserne fra Yumbox er delt op i små rum, og så lukker de helt tæt. I midten af madkassen er der et lille rundt rum, som kan bruges til nødder, ketchup, pesto, dressing, bær osv. Det er rigtig smart, at indholdet ikke løber ud og “smatter” resten af maden, og så er det heller ikke nødvendigt med ekstra bøtter ved siden af.

Mere madpakke-inspiration:
Madpakker
Madpakker til børn
10 opskrifter på formiddagsmad til børn
10 tips til madpakken og indpakningen

Drengenes nye madkasser

Madkasserne er nemme at rengøre. De holder tæt og har også en god lukning. 

Drengenes nye madkasser

Sådan ser madkassen ud uden indhold. Den gennemsigtige indsats kan tages op, så indsatsen og selve madkassen kan rengøres hver for sig. 

Yumboxene fås med 4, 5 eller 6 rum og i mange flotte farver.
Både William og Malte har en Yumbox med 4 rum, og det synes jeg passer godt til deres behov. De mindste rum ude i siden bruger vi til frugt, grøntsager, pasta, ostetern, frikadeller eller andre små rester fra aftensmaden. I det store rum er der plads til rugbrødsmadder, klapsammen-madder, en drikke yoghurt ved siden, et pølsehorn eller som her et stykke pizza taget op fra fryseren.

Jeg synes virkelig, at det er nogle gode madkasser, og jeg kan bestemt anbefale dem. De holder tæt, de er smarte og praktiske, og så er maden nem at gå til. Der skal ikke bruges tid på at åbne og pakkes op, og begge drenge er begyndt at spise mere af deres frokost, efter vi har købt Yumboxene. Det gælder nok især Malte, og jeg tror, at det hjælper ham, at han kan se næsten alt maden, når han åbner låget.

De flotte Yumboxe kan ses og købes her.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Susanne 24. oktober 2018 at 15:49

  Madkasserne ser rigtig fine ud ? er der mon plads til 3 halve skiver rugbrød i det største rum?
  Mine to drenge bruger også drikkedunkene fra Sistema, da det er nemme at åbne og lukke – også for den mindste – jeg synes, at der ind i mellem kan komme møg ind i proppen, som er umuligt at få ud ?

  • Svar Mie 24. oktober 2018 at 16:42

   Ja, der er plads til tre halve skiver rugbrød. Der kan være seks halve stykker, af den rugbrød vi bruger. Så ligger de 2 x 3 skiver i det store rum :-)

   Det med møg i proppen på Sistema flaskerne, har vi ikke oplevet. Er det de runde flasker i bruger? :-)

  Skriv din kommentar