Dadel snack med chokolade
Snack og sødt

Dadel snack med chokolade

Dadel snack med chokolade

Opskrift på dadel snack med chokolade

Dadel snack med chokolade, saltede peanuts, peanutbutter, honning og en smule flagesalt. De er super nemme at lave, og så smager de noget så godt. Blandingen kan enten skæres ud i mindre firkanter eller som små müslibarer til brug i madpakken.

Hjemmelavede snacks til madpakken og hygge

Vi er helt vilde med de her dadel snacks. De er så nemme at lave, og rigtig gode som en lille hapser midt på dagen, i madpakken eller som sundere slik. William har haft et par små stykker med i madpakken som en dessert efter frokosten. Han er lige så vild med dem, som jeg er. De er knasende og både søde og salte på samme tid. Der skal ikke særlig meget salt på, men den lille smule flagesalt som er drysset over den mørke chokolade er efter min mening ikke til at undvære. Mums det er lækkert.

Prøv også denne opskrift: Hjemmelavede figenpålæg.

Dadel snack med chokolade

Antal 12 stk.

Ingredienser

  • 250 g dadler uden sten
  • 125 g peanuts med salt
  • 125 g peanutbutter
  • 1 tsk. honning
  • 175 g mørk chokolade (jeg har brugt callebaut 54,5%)
  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Kom dadler, peanuts, peanutbutter og honning i en foodprocessor og blend det sammen. Det skal blendes til små grove stykker.
    Kom bagepapir i en beholder eller fad (som kan tåle frys) på cirka 18 x 25 cm.
    Hæld blandingen ned i fadet og pres det fladt så det fylder ud i fadet.
    Sæt fadet i fryseren i 15 minutter.
    Smelt chokoladen i mikroovnen eller i et vandbad og hæld det over dadel-bladningen. Smør det godt ud med en ske og drys lidt knust flagesalt over chokoladen.
    Stil fadet i fryseren igen i 5 minutters tid.
    Skær dadel snacken ud i mindre stykker med en skarp kniv. Opbevares på køl da de smager bedst kolde.
hjemmelavede snacks
Dadelbar

Nem dadelbar

Jeg har brugt en Callebaut mørk chokolade til toppen af barerne. Brug den chokolade som du synes bedst om, jeg er mest til helt mørk chokolade. På toppen er der som nævnt drysset med lidt flagesalt. Der kan også i stedet bruges kokos, hakkede peanuts eller andre nødder.

Opbevaring af dadelbar

Opbevar dadel snacksene i køleskabet i en beholder med låg. Så både smager og holder de sig allerbedst. Kom madpakkepapir eller bagepapir hvis stykkerne ligges i lag. Bunden holder sig fast og chokoladen bliver knasende og lækker, når de er kolde.

Har du prøvet min dadel snack med chokolade?
Skriv gerne i kommentarfeltet om du er lige så vild med dem, som vi er.

Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.

Tidligere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar