The D Diner
Børnevenlige restauranter

The D Diner

The D Diner
Vi har været på The D Diner som er en rigtig amerikaner diner beliggende i Valby.
Jeg fandt deres hjemmeside på internettet, og tænkte at det måtte vi prøve.
The D Diner har amerikansk menukort og tilbyder breakfast, burgers, meat og kids menu.

Jeg har aldrig været i USA men forestillingen om hvordan en diner ser ud passer meget godt overens med denne. Hele indretningen og udsmykningen virker meget autentisk. Der er sort-hvide tern på gulvet, røde lædersofaer, stole med Cola reklamer på, nummerplader i loftet og amerikanske posters og pynt med bl.a. Elvis og Marilyn Monroe. Farverne og stilen fungerer rigtig godt og overbevisende.
Personalet er iført uniform med røde t-shirts og blå overalls, og som nævnt tidligere er menukortet på engelsk.

The D Diner
The D Diner
The D Diner
The D Diner
Maden
Vi fik aftensmad på The D Diner. Jeg fik en burgermenu med pulled pork og min mand en cheeseburger. Drengene delte en børnemenu med pommes frites og en stor hotdog.

+ Maden er enkel, amerikansk og det er rart selv at kunne samle sin burger.

– Jeg savnede noget som lige kunne give det ekstra. Det kunne være en hjemmelavet burgerboller eller deres egen hjemmerørte dressing/sauce. Der skal ofte ikke så meget til, og jeg synes maden var lidt for “burger standart”.

Udover maden fik vi også milkshakes. Vi bestilte en banan milkshake og en jordbær.
De var begge pyntet rigtig fint med flødeskum og bær. Banan-milkshaken var klart den bedste, den var frisk og havde lige den rette smag, hvor den med jordbær mest smagte af mælk.

Vi var der i efterårsferien, og der var af den grund fuldt hus. Desværre gjorde det også, at vi måtte vente cirka 45-50 minutter på maden. Er man ude at spise uden børn, er det kun hyggeligt med vente-snakke-tid, men med to mindre børn er det for lang en ventetid. Heldigvis kunne den ældste tegne, og den yngste tullede lidt rundt i restauranten.

Vi vil gerne besøge The D Diner igen, og tænker at vi næste gang, vil prøve deres morgenmad. Amerikanske pandekager, æg og bacon lyder som noget der må prøves af.

Personalet
Personalet var virkelig venlige. Vi fik en varm velkomst, og var heldige at få det sidste ledige bord nær køkkenet. Der kunne vi se kokkende tilberede maden, og selv de smilte og snakkede med børene. Jeg synes det betyder rigtig meget, at føle sig velkommen, og det giver altid plus-point med lidt ekstra børne-service.

Til børnene
The D Diner har højstole til de mindste, og da vi kom, fik drengene papir og farver.
Der var nemlig Halloween tegne-konkurrence, som de kunne deltage i. Alle tegningerne hang og pyntede på en snor med klemmer, og vores kom selvfølgelig også op at hænge.

The D Diner
The D Diner
The D Diner

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar