Cremefraiche-dressing med krydderurter
Dip og dressing

Cremefraiche-dressing med krydderurter

Cremefraiche-dressing med krydderurter

Til vores pitabrød med kyllingebøffer fik vi denne enkle cremefraiche-dressing med krydderurter. Den er lavet på cremefraiche 9% som er tilsat persille og dild. Det var de krydderurter, som jeg lige havde i vindueskarmen, men man kan sagtens tilsætte og blande de krydderurter, som man synes bedst om.

Vi har næsten altid krydderurter i vindueskarmen i køkkenet. Om sommeren planter jeg dem i haven enten i drivhuset eller i denne store plantekasse. Det er så skønt, når vi kan hente friske krydderurter direkte fra haven. Nu må det altså også godt snart blive forår! Jeg glæder mig så meget til, at vi kan bruge haven igen. På grund af alt den regn og hagl der har været, har vi stort set ikke været i haven endnu i år.

Jeg har med vilje lavet dressingen en anelse sur, fordi jeg synes det passede godt til kyllingen. Hvis man gerne vil have den lidt mere til den søde side, smager det også godt at komme lidt honning i dressingen.

Under opskrifter og kategorien dip og dressing har jeg samlet alle mine opskrifter på dip, dressing og pesto. Så der kan I finde inspiration og opskrifter på flere lette dressinger.

Cremefraiche-dressing med krydderurter

Cremefraiche-dressing med krydderurter

Cremefraiche-dressing med krydderurter

Antal 1 lille skål

Ingredienser

  • 200 g cremefraiche 9% eller 18%
  • Salt og peber
  • Bladbredet persille
  • Dild
  • 2 tsk. limesaft

Sådan gør du

  • Kom cremefraichen ned i en skål og tilsæt salt og peber.
    Hak persille og dild fint og rør det ud i cremefraichen.
    Kom limesaften i dressingen og tilsæt eventuelt mere salt og peber.
    Stil dressingen på køl til den skal bruges.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar