clubsandwich-salat
Salat

Clubsandwich-salat

clubsandwich-salat

Clubsandwich som salat – en lækker salat med club sandwich dressing.

I stedet for kyllinge bacon sandwich har jeg lavet denne clubsandwich som en clubsandwich-salat. Bunden af salaten er icebergsalat i tynde strimler. Så er der agurk og tomat i. Kylling stegt på panden, sprøde stykker bacon, revet cheddarost og fuldkorns-toastbrød som jeg også har ristet på panden. Man kan også vælge bare at riste brødene i en toastrister, men de bliver noget mere lækre ved at få en tur på panden, synes jeg. Toastbrødene bliver sprøde men uden at blive for hårde. Ved siden af salaten er der en hurtig hjemmerørt karrydressing – en clubsandwich dressing som både passer godt til salat og sandwich.

Jeg anrettede det hele på fire tallerkener. Den club sandwich salat som var til Søren, William og jeg blandede jeg sammen, og den der var til Malte, delte jeg op. Jeg ved, at han gerne selv vil bestemme hvordan maden skal blandes sammen, og det skal være på hans helt egen måde. Malte ville gerne have ekstra brød til, og så lavede han i stedet sandwich med kylling, bacon og salat i.

Prøv også disse lækre salater:
Big Mac salat som er min mands yndlings-salat! Den indeholder hakket oksekød og ost, og så er der en temmelig god dressing til. Søren plejer at sige, at med den salat, kan man få alle mænd til at spise salat ;-)
Burger bowl med bøf, cheddar, avocado og sprøde pomfritter – den er altså også god!

club-sandwich
Sandwich-med-kylling

Clubsandwich-salat

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 Iceberg
  • 0,5 agurk
  • 15-20 cherrytomater
  • 2 pakker bacon
  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 4 skiver fuldkorns-toastbrød
  • Smør til at stege i
  • Revet cheddar

Karrydressing

  • 250 g creme fraiche 18%
  • 1-2 tsk. karry
  • 0,5 tsk. sukker
  • 1 tsk. lime eller citronsaft
  • Fint salt

Sådan gør du

  • Rør dressingen sammen og stil den i køleskabet til resten af maden er færdig.
    Skyl icebergsalaten og skær den i tynde strimler.
    Anret salaten på fire tallerkener eller i skåle. Skyl agurken og tomaterne og skær også dem ud inden de lægges på salaten.
    Steg baconen til den er sprød på en pande og kyllingen på en anden pande.
    Skær kyllingen ud i lidt mindre stykker og anret den sammen med baconen.
    Steg toastbrødet på en pande i et lidt smør og skær dem skråt over inden de lægges ved salaten.
    Drys lidt cheddarost over salaten og spis den sammen med karrydressingen.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk
Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar