Cirkus Summarum
Tivoli og legeland

Cirkus Summarum

Cirkus Summarum

Vi har været i Cirkus Summarum to gange. Første gang var sommeren 2013 hvor William var fire år. Sidste år var William og jeg afsted sammen med min venindes familie og børn. I år, altså sommeren 2014 havde jeg købt billetter til os alle fire. På det tidspunkt var Malte lidt over to år og William 5 år.

Hvad er Cirkus Summarum, og hvor kan man se showet?
Cirkus Summarum afholdes hvert år om sommeren i Århus og København. I København finder det sted ved 10 øren, ved Amager Strandpark.

Cirkus Summarum er et cirkus show for børn (og voksne). Men det er ikke den “normale” cirkusforestilling, som de fleste nok tænker på, når de hører ordet cirkus.
Cirkus Summarum er en bladning af eventyr, sjov, musik, dans og fortælling. Der er ingen dyr med i forestillingen, og artisterne er kendte ansigter fra tv-kanalen Ramasjang.

Cirkus Summarum

Cirkuspladsen
Foran cirkusteltet er lavet en stor cirkusplads, som man får adgang til inden forestillingen. Her er mulighed for at lege, købe mad, drikkevarer og søde sager, prøve karruseller og andre forlystelser.

Det er en god idé, at sætte tid af til cirkuspladsen inden selve showet starter. Vi kom cirka to timer før forestillingen, og det passede meget godt.

Cirkus Summarum Cirkus Summarum

Cirkus Summarum

Maden på cirkuspladsen
Vi havde taget mad med hjemmefra, og det var vi glade for. Vi satte os på et tæppe, som vi havde med under en parasol på pladsen. Maden på pladsen er mest fastfood, og så ikke videre interessant ud. I stedet købte vi is og popcorn til børnene, og det vil vi nok også gøre til en anden gang.

I vores madpakke var der…
Hjemmebagt stenalderbrød med pålæg. Ekstra rugbrød og riskiks. Bananer, jordbær og vindruer. Ostehaps, tomater, peberfrugt, ribs (fra mormors have) og mandler. Jeg havde pakket det hele i små poser med genluk, så vi havde mulighed for at gå og småspise lidt når det lige passede.

Cirkus Summarum

Selve forestillingen
Det første år jeg oplevede Cirkus Summarum forestillingen sammen med William, synes vi begge, at det var SUPER godt. Fortællingen var god, artisterne som var med var meget dygtige og genkendelige for William. Underholdningen ude på pladsen var også rigtig rigtig god. Helt sådan var det desværre ikke i år.

Selve showet var langt fra lige så godt som sidste år, og flere af de gode artister manglede. Lille Nørd var ikke med, og det var Sebastian og Jacob Riising heller ikke. Det gjorde desværre at underholdningen ikke var lige så god og humoristisk som året før. Et plus i år var, at Bamse spillede en stor rolle, og det var lige noget for Malte.

Området med cirkuspladsen virkede større i år. Jeg ved ikke om den var det? Men jeg synes, at forlystelser var lidt tamme i det.

Cirkus Summarum

Opsummering og anmeldelse af Cirkus Summarum 
Positive sider: Børnene elsker det! Vi havde en rigtig dejlig dag og skønne timer i Cirkus Summarum. Det er meget underholdende, sjovt og unikt og vi vil helt sikkert købe billetter igen. Vi så forestillingen samme dag, som vi gik på ferie, og det var en skøn måde at starte sommerferien på.

Et ekstra plus er de meget søde hjælpere som vist nok står frivilligt på pladsen. De var yderst hjælpsomme, forstående, tålmodige og venlige over for børnene.

Negative sider: Det er ikke billigt at tage i Cirkus Summarum, og derfor synes jeg også, at de er forpligtet til at holde en vis standart. Det ville være synd, hvis der kommer for mange ukendte ansigter med i showet, for det har stor betydning for børnene og kvaliteten af showet.

En anden ting som jeg (vi) synes er rigtig ærgerlig – er varmen i teltet. Der er varmt, meget varmt! Det er de godt klar over, og har nævnt det begge år og også delt gratis vand ud til gæsterne. Med den pris som der betales for at se forestillingen, tænker jeg, om det ikke er muligt at skabe mere udluftning og sætte store airconditionanlæg op.
For det er øv, at der er så varmt. Både voksne og børn bliver lidt dårlige af det, og det er ikke rart, at sidde i en så heftig varme.

Cirkus Summarum frabeder at der tages billeder og film under forestillingen, så derfor må I nøjes med billederne her i indlægget :-)

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Dorte 24. oktober 2014 at 13:46

  Jeg har også været afsted 2 gange. I år var første år alle 3 unger og deres fætter var med, så det var hyggeligt. Jeg er enig med dig i, at vi manglede Sebastian og Jacob Riising, men synes nu stadig jeg var godt underholdt og ungerne synes det var sjovt. Lea, min yngste datter, var lidt betuttet over de høje lyde i starten, men det gik hurtigt over. Det har ikke været specielt godt vejr de gange jeg har været afsted (tror det har regnet begge gange), så det med varmen kan jeg ikke snakke med om. Helt sikkert noget vi vil gentage. God weekend til dig.

 • Svar Mie 24. oktober 2014 at 13:56

  Hej Dorte

  Det lyder som om, at I har været heldige med vejret ;-)
  Begge gange har det været hedebølge, da vi var der. Der var så varmt at flere måtte gå ud, og stort set alle børn sad/stod i undertøj. Jeg prøvede at køle drengene med koldt vand på panden.
  Men vi kommer også igen – uanset varme eller ej. Dog kunne jeg godt tænke mig, at de gjorde noget ved varmen i teltet.

  God weekend til jer.

 • Skriv din kommentar