I stedet for almindelige burgerboller har jeg har lavet ciabatta-burger med krydret bøf. Jeg har brugt tre små ciabattabrød til opskriften. De var godt nok ikke hjemmebagte, men selv om de var færdigkøbte, blev burgere yderst gode!
Brødene er ikke blevet varmet i ovnen, da jeg ville forsøge mig med at riste dem på panden i stedet for. Det blev super godt og gav brødet en sprød og knasende overflade.
Begge drenge og Søren synes rigtig godt om burgerne, så dem må vi have igen en anden dag.
Kødet til bøfferne har jeg blandet med forskellige krydderier. Det gjorde at burgerne kom til at smage af mere – uden at blive stærke. Det er hverken vi eller børnene nemlig til.
Hvis man gerne vil have, at kødet får lidt mere “pift”, kan der fx. tilsættes ekstra hvidløgspulver, chili eller en stærk paprika. Jeg bruger altid en mild paprika, for så ved jeg, at retterne aldrig bliver for stærke til os.
Se flere lækre opskrifter her:
Tilbehør og burger
Ciabatta-burger med krydret bøf
Ingredienser
Bøffer:
- 1000 g hakket oksekød
- 2 tsk. salt
- 1-2 tsk. paprika
- 0,5 tsk. spidskommen
- 0,5 tsk. hvidløgspulver
- Smør til stegning
Brød og fyld:
- 3 små ciabattabrød
- Smør til stegning
- Salatmayonnaise
- Salat
- Ketchup
- Agurk
- Tomat
Sådan gør du
- Kom kødet ned i en skål og tilsæt alle krydderiene. Rør farsen godt sammen og form 6 bøffer som steges på en stor stegepande. Skyl og skær grøntsagerne så de er klar. Skær brødene over på midten og derefter i halve så der kommer en top og en bund. Kom lidt smør ud på en stor pande og rist brødene på alle siderne. Kom salatmayonnaise og salat på bunden af bollen og derefter bøffen, agurk, tomat og ketchup inden toppes kommes på.
Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram ♥
Ingen kommentarer