Chokoladebarer med mandler
Snack og sødt

Chokoladebarer med mandler

Chokoladebarer med mandler

De nemmeste og hurtigste chokoladebarer at lave, det må være de her! De tager ikke meget mere end 5 minutter at bikse sammen og så laves de af blot tre ingredienser. Mandler med skal, mørk chokolade og ristede kokos chips.

De kan bruges som en snack, når man trænger til lidt sødt eller som sundere fredagsslik sammen med frugt til børnene. Man kan jo selv vælge, om der skal bruges en chokolade uden sukker, lys chokolade eller en chokolade med et højt kakaoindhold som her.

Da jeg havde taget billederne til opskriften, blev William og jeg lige nødt til at smage på chokoladebarerne. “Mmmh de er gode” sagde vi begge i kor. “Jeg bliver nødt til at smage en til, de smager simpelthen så godt”, sagde William. Han spurgte også, om jeg ikke ville lave dem, så vi kunne tage dem med på sommerferie. Men jeg tror ikke helt, at de egner sig så godt til varmen eller en flyvetur ;-)

Chokoladebarer med mandler

Opskrift på chokoladebarer med mandler

20 mandler
20 g mørk chokolade med højt kakaoindhold
Ristede kokos chips

Fremgangsmåde

Sæt mandlerne tæt sammen i små bunker af 4 stykker – på et stykke bagepapir. Smelt chokoladen og hæld den hen over mandlerne og kom ristede kokos chips på. Sæt chokoladebarerne i køleskabet til de er helt kolde og chokoladen er størknet.

Mængde

5 chokoladebarer med mandler

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar