Cheeseburger quesadillas
Aftensmad

Cheeseburger quesadillas

Cheeseburger quesadillas

Cheeseburger quesadillas – de lækreste quesadillas med ost, oksekød, salat og dressing.

En nem og rigtig god quesadillas opskrift – cheeseburger quesadillas. Opskriften her er med hakket oksekød, men den kan også laves som en quesadilla med kylling.

Som jeg har nævnt før her på bloggen, så er vi vilde med burger herhjemme. Burger i alle afskygninger og gerne med ost i. Ost er der også i disse cheeseburger quesadillas, som vi fik til aftensmad i går. Burgerbollen er skiftet ud med tortillas, og kødet er stegt på panden uden at være formet som bøffer først.

Når tortillas også kaldet mexicanske pandekager foldes eller lægges sammen som her i opskriften, kaldes de for quesadillas. Indholdet i dem kan være alt lige fra kylling og kød til vegetar udgaven med grøntsager. Det smager også rigtig godt med guacamole i og bestemt også som denne cheeseburger udgave. Dressingen i quesadillaerne er den samme opskrift, som jeg plejer at bruge, når vi får sweet potato fries. Det var for at give lidt ekstra smag, og jeg synes, at dippen fungerede rigtig godt som en burgerdressing.

Jeg skar quesadillaen over i fire stykker med et pizzahjul, så de var lettere at spise. Ligesom med en burger må de her også godt spises med hænderne ;-)
Ved siden af kan der eventuelt serveres kogte ris, bønner, pomfritter eller en god salat.

Har du spørgsmål til opskriften, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet under opskriften.

Kigger du med på Facebook?
Her deler jeg hver dag opskrifter med inspiration til aftesmaden, madpakker, bagning eller søde sager. Når der er nye opskrifter eller andre indlæg på bloggen, bliver de naturligvis også delt.
>> Følg min Facebook profil her.

Cheeseburger quesadillas

Cheeseburger quesadillas

Cheeseburger quesadillas

Antal 8 stykker

Ingredienser

  • 400-500 g hakket oksekød
  • Smør til at stege i
  • Salt og peber
  • 4 stor tortillas almindelige eller med majs (giver 8 stykker)
  • Agurk
  • Tomat
  • Bionda salat (krølsalat)
  • Revet cheddarost
  • Ketchup

Dressing:

  • 50 g mayonnaise
  • 3 tsk. ketchup
  • Lidt mild paprika
  • 0,5 tsk. rødvinseddike
  • En smule salt

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og stil den på køl til resten af maden er færdig.
    Brun kødet i smør og krydr med salt og peber. Stil kødet til side med et låg over panden imens salaten og tortillaerne gøres klar. Skyl grøntsagerne og skær agurk og tomater ud i helt tynde skiver. Skær det nederste af salatbladene fra men skær ikke bladene over.
    Tørsteg (uden fedtstof) tortillapandekagerne på en stor pande på begge sider til de har fået lidt brune pletter. Læg den ene tortilla på en stor tallerken eller skærebræt og kom lidt ketchup rundt på pandekagen. Kom herefter kød på tortillaen og revet cheddar. Læg stykker af salatblade, agurk og tomat på kødet og kom dressingen hen over salaten. Slut af med at komme en tortilla ovenpå og tryk pandekagerne lidt sammen.
    Skær quesadillaen ud i fire stykker med et pizzahjul inden de spises.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar