Ceasar salad med kylling
Salat

Ceasar salad med kylling

Ceasar salad med kylling

Det er ikke så ofte, at vi får salater til aftensmad. Vi får altid grøntsager som tilbehør til maden, men det plejer at være bland-selv-grøntsager, som børnene kan være med på. I går fik jeg lyst til at lave en cesar salad med kylling til os. Jeg vidste godt, at det ikke ville være det store hit hos drengene, så de fik hver deres tallerken med kylling og grøntsager separat. Det var jo egentlig ikke spor besværligt, at dele maden op, så jeg tror, at jeg vil gøre det lidt oftere, hvis min mand og jeg skal have salter.

Som du sikkert har læst før her på bloggen, så er jeg rigtig vild med persille. Derfor har jeg blandet romainesalaten med masser af bredbladet persille. Jeg elsker blandingen af salat og persille, og efter min menig kan der ikke være for meget af det. På toppen af salaten kom der et par brombær fra haven, som drengene var ude at plukke.

Ceasar salad med kylling

Opskrift på Ceasar salad med kylling

250-300 g kyllingebrystfilet
Smør til stegning
Romainesalat
Bredbladet persille
Brombær
Parmesanost

Dressing:
2 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk olivenolie
1 tsk citronsaft
0,5 fed hvidløg
0,5 tsk sennep
Lidt salt
1 tsk hvidvinseddike

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienser til dressingen op i et højt bæger (hvidløget skal presses) og blend dem sammen med en stavblender. Bliv ved med at blende i 1-2 minutter til dressingen er blevet lys og cremet. Stil dressingen på køl i en halv times tid imens resten af salaten forberedes.

Skær kyllingen ud i strimler. Varm en stor pande med smør og steg kyllingen på begge sider i et par minutter. Kyllingen skal være gennemstegt men uden at have brun overflade, for så har den fået for længe og bliver tør.

Skyl salaten og persillen og anret det i en dyb tallerken. Romainesalaten rives i mindre stykker med hænderne og blandes sammen med persillen. Læg et par stykker kylling på salaten sammen med brombær og parmesanost i flager. Jeg brugte en kniv til at skære osten i hel tynde stykker. Slut af med lidt dressing og server resten af den ved siden af salaten.

Mængde

2 personer

Følg med på Bloglovin’ og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar