Butterdejspakker med skinke og ost

Butterdejspakker med skinke og ost

De her butterdejspakker med skinke og ost er både hurtige og nemme at lave.
Sammen med en salat, noget flute eller fx. kogte majs har du en nem hverdagsret.
Jeg har kommet revet mozzarella og skinke i skiver i butterdejspakkerne og tilsat lidt krydderi. Efter de er foldet sammen, skal de en tur i ovnen, og imens kan tilbehøret jo forberedes.

Hvis butterdejspakkerne skal bruges som en forret, kan de laves i mini-størrelse og serveres sammen pesto eller hummus og grøntsagsstave.

Jeg har også lavet butterdejspakkerne med oksekød, løg, champignon og paprika, og dem har vi fået op til flere gange. De mætter noget mere dem med oksekød, så jeg synes, der skal være tilbehør til dem skinke for at blive mæt. Vi fik gulerødder, salat og feta ved siden af, men man kunne også have kommet peberfrugt, ærter, løg eller champignon i sammen med skinken og osten.

Se også: Butterdejspakker med oksekød

Butterdejspakker med skinke og ost

Butterdejspakker med skinke og ost

Antal 6 stk.

Ingredienser

  • 450 g butterdej (6 stykker – frostvare)
  • 150 g skinke i skiver
  • 130 g revet mozzarella
  • Eventuelt oregano eller timian
  • Olie til at pensle med

Fremgangsmåde

  • Tø butterdejspladerne op i 10-12 minutter og læg stykkerne på en plade med bagepapir.
    Kom skinke og revet ost på på halvdelen af hver butterdejsplade og luk dejen omkring fyldet. Drys eventuelt med krydderier hvis du ønsker det på.
    Tryk kanterne med en gaffel – så fyldet ikke flyder ud. Butterdejspakkerne pensles med raps- eller solsikkeolie inden de bages i ovnen.
    Bagetid: 25 minutter ved 180 grader varmluft.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.