Man kan da ikke have en madblog uden også af have en opskrift på sin egen burger.
Burgeren kommer i et utal af varianter, og hver familie har sikkert sin favorit og særlige
ønsker til indhold.
Da jeg i onsdags lavede en grøn pesto var det oplagt, at prøve at lave en burger med pesto. Kylling ville sikkert have passet lige så godt til pestoen, men denne aften blev det med bøf.
Burgerbollerne er hjemmelavet klassiske burgerboller med sesam og lidt fuldkornshvedemel.
Opskrift på burger med pesto
500-600 hakket oksekød
Smør eller olie til stegning
Salt og peber
1 stor tomat
1-2 mini agurker
2 store håndfulde salat
3 gulerødder
Burgerdressing eller salatmayonaise
Grøn pesto
4-6 burgerboller
Fremgangsmåde
Form bøffer ud af kødet og steg dem på en pande med smør. Kom salt og peber på under stegning.
Skyl grøntsagerne og skær dem i passende skiver. Smør bunden af burgerbollen med dressing og toppen med pesto – bøf og grøntsager i midten.
Mængde
4 personer
Salaten og agurkerne i vores have er klar til at blive spist, så det kom naturligvis også i.
Ingen kommentarer