Bruschetta med avocado
Brød og boller

Bruschetta med avocado

Bruschetta med avocado

Bruschetta med avocado

Bruschetta med avocado. Små lækre brød som er ristet på panden og smurt med avocado og toppet med saltede græskarkerner og solsikkekerner. Der er også drysset lidt mild paprika hen over avocadoen. Paprika smager så skønt sammen med avocado, og kan virkelig anbefales hvis ikke du har prøvet det?

Prøv også denne opskrift: Ristet rugbrød med røræg og avocado.

En nem lille forret eller som tilbehør

Bruschetta med avocado er gode som en nem og hurtig lille forret, når der laves middag til gæster, ved fødselsdage eller nytårsaften. De tager ingen tid at lave, og kan også bruges som tilbehør til suppe, gryderetter eller salater. Vi fik dem som tilbehør til aftensmaden, fordi jeg syntes, at der lige manglede lidt ekstra. Vi er rigtig glade for avocado her hjemme, og spiser dem flere gange om ugen både som tilbehør, i salater, til frokost og aftensmad.

Bruschetta med avocado

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver god fluté eller ciabatta
  • Smør eller olie til at stege i
  • 2 modne avocadoer
  • Paprika
  • Ristede og saltede græskarkerner og solsikkekerner

Bund

  • Tomater
  • Rucola

Sådan gør du

  • Skyl og skær tomaterne og salaten og anret det på et fad eller tallerken.
    Skær 8 stykker brød og varm en pande med smør eller olie godt op.
    Rist brødene på begge sider på panden.
    Læg brødene på fadet.
    Skær avocadoerne over på midten og tag stenene ud. Mos avocadoen med en gaffel og kom det på brødene.
    Drys med paprika og de saltede kerner.
Bruschetta 
forret

Bruschetta med serranoskinke

Brødene kan også toppes med en god og tynd skive serranoskinke. Det smager super lækkert sammen med avocado, og serrano kan både spises varm og koldt. Hvis det varmes i ovnen bliver det sprødt ligesom bacon. Jeg bruger ofte serranoskinke til suppe og på salater, og jeg kan godt lide det både i den kolde og varme udgave.

I opskriften har jeg brugt en blanding af ristede græskarkerner og solsikkekerner. Du kan også bruge hakkede mandler, cashewnødder eller sesamfrø. De behøver ikke at være saltede, men det giver god smag til brødet. Kom kernerne og nødder på en pande uden fedtstof og rist dem ganske kort tid og drys med lidt fint salt – nemt og enkelt.

Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.

Tidligere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar