Bountykugler

Bountykugler

Til min fødselsdag hvor vi havde inviteret familien, havde jeg lavet Bountykugler til kaffebordet. Jeg har været helt tosset med hjemmelavet Bounty, fra første gang jeg smagte dem.

Ofte er det jo sådan, at når man laver noget hjemmelavet, så er det også meget mere tidskrævende end at købe det. De her Bountykugler er virkelig nemme at lave, og de tager ikke ikke særlig lang tid at forberede. Samtidig smager de SÅ meget bedre end de Bounty’er, som man kan købe i butikkerne. Så jeg tør godt at love, at det er det værd.

Hjemmelavet Bounty laves af kun tre ingredienser. Først skal de formes til kugler eller Bountybarer. Når de er formet, skal de på køl og bag efter overtrækkes med chokolade. Jeg plejer ikke at pynte Bountykuglerne, men hvis du synes, der mangler lidt ekstra, kan de eventuelt pyntes med hakkede mandler, frysetørrede bær eller rulles i kokosmel.

Bountykugler

Bountykugler

Bountykugler

Antal 30 stk.

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 250 g kokosmel
  • 200 g mørk eller lys chokolade

Fremgangsmåde

  • Hæld den kondenseret mælk og kokosmel ned i en skål. Rør det godt sammen og form cirka 30 kugler. Stil dem på køl i et par timer eller i fryseren en times tid.
    Smelt halvdelen af chokoladen i et vandbad og hak resten ud i mindre stykker.
    Når chokoladen i vandbadet er helt smeltet, blandes den sammen med den hakkede chokolade i en skål, så det hele smelter sammen. Ved hjælp af en silikonepensel smøres chokoladen på Bountykuglerne.
    Vent med at stille dem på køl til chokoladen er helt tør, ellers kan der dannes kondensvand på chokoladen.

Noter

Kondenseret mælk kan købes i større supermarkeder og online som her

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’


Kommentarer

Bountykugler — 7 kommentarer

  1. Hej Mie, så er jeg igang med at lave disse kugler ? skal have noget med til i morgen aften hos min moster, og det skulle bare være noget hurtigt og nemt, og billigt ? jeg glæder mig til at smage dem.. Super fed blog du har ?? håber at du har det godt og rigtig glædelig jul ? ? ?

    • Hej Judie

      De er altså også lækre, jeg håber at I vil synes om dem?
      Tak for de pæne ord om bloggen. Hvor er det hyggeligt, at du læser med :-)

      Jeg håber også, at du har det godt. Jeg følger jo lidt med på Facebook. Han ser meget sød ud din lille søn.

      God jul.

      Kærlig hilsen Mie.

    • Hej Charlotte

      3-4 dage vil jeg mene, at de sagtens kan holde sig gode og friske.
      Måske længere :-)

  2. Hej Daniela
    Umiddelbart tror jeg ikke, at de kan fryses.
    Så er det nok bedre at lave en mindre portion.

    God påske.
    Vh. Mie

    • Ok tak for svaret. Jeg har lavet dem i dag, og må sige at de var en kæmpe succes! Både børn og voksne var glade for dem :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.