Bøfsandwich boller, en klassisk bolle uden sesam.
Opskriften er enkel og let at lave. Bollerne kan også sagtens bruge som morgen-boller eller boller til madpakken.
Kødet og tilbehør kan du læse mere om under bøfsandwich.
Opskrift på bøfsandwich boller
2 dl mælk
25 g gær
1 tsk groft salt
2 æggeblommer
1 spsk olie
6 dl mel
Fremgangsmåde
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen grundigt til den er helt ensartet og blød. Lad dejen hæve i 30 min. under et viskestykke.
Efter hævning formes 8 boller som lægges på en plade med bagepapir. Tryk bollerne flade og lad dem efterhæve i 15-20 min. Efter hævningen bages bollerne i ovnen.
Bagetid: 12 min. ved 200°.
Mængde
8 boller
Ingen kommentarer