Bøtter til opbevaring af mel og kerner
Mit køkken

Bøtter til opbevaring af mel og kerner

Bøtter til opbevaring af mel og kerner

teksten inderholder reklamelinks
(bøtterne har vi selv købt)

Bøtter til opbevaring af mel og beholdere til madopbevaring.

Smarte opbevaringsbokse til mad, mel, frø og kerner. Opbevaringsbøtterne er af plastik og de er gennemsigtige så man kan se indholdet dem.

Vi har en stor skuffe i køkkenet, som jeg kalder min bage-skuffe.
Der har jeg mel, sukker, korn, frø, bagepulver, kakao og meget mere. Skuffen er fyldt med opbevaringsglas med låg, som vi har købte for flere år siden i Ikea.
Jeg bruger tit af det, jeg har i bage-skuffen, og jeg forsøger også at få ryddet op i den. Alligevel har der med tiden samlet sig en masse rester, som jeg ikke har kunne finde plads til nogen steder. Der var godt nok clips på poserne, men stadigvæk er det ikke en optimal måde at opbevare mel og kerner på.
Mel og kerner med mere skal opbevares tørt og i tætsluttende beholdere. Sådan holder det sig bedst, og så undgå man larver og møl som kan gå i melet. Nu har jeg købt nogle flere bøtter til opbevaring af alle småresterne, og så har jeg fået plads til mere mel, korn og gryn.

Bøtterne som jeg har købt er fra Sistema, og de fås i mange forskellige størrelser. Specielt er jeg glad for, at man kan få den helt store bøtte på 3,25 liter.
I de glas som jeg har i bage-skuffen, er der nemlig ikke plads til en hel pose mel.
Så står jeg hver gang med en lille rest, som jeg ikke ved, hvor jeg skal gøre af, og det giver en masse rod med alle de små poser.

Beholder køkken

Bage serien fra Sistema hedder “Sistema Bakery”. Bøtterne er fri for BPA, Phtalater og bly og de har alle det samme praktiske låg og lukning. På de mindre bøtter er der et lille låg, som gør det lettere at hælde indholdet ud. Det er nemt og praktisk, når der skal bruges mel, korn og kerner m.m. Bøtterne kan stables, så de fylder mindre i skabet eller skuffen, og de er gennemsigtige, så man kan se indholdet.

De praktiske bøtter til opbevaring af mel og kerner kan ses og købes her.

Se også:
Drengenes nye madkasser 

Beholdere til madopbevaring

Jeg har ryddet op og gjort mere plads i vores træk-ud-skab, så nu er de plads til alle de nye bøtter. Bøtterne kan stables, så der kan blive plads til endnu flere. 

Beholdere

Der er også blevet ryddet op i min bage-skuffe, så nu er der styr på mel, gryn og korn. 

Vi er ret glade for Sistema drikkedunkene, som drengene bruger hver dag i skolen. Derudover har vi også en kande fra Sistema, som vi bruger til vand under aftensmaden. Kanden har kliklåg, og den er på 2 liter. Smart til den tørstige familie ;-)

Bøtterne til opbevaring af mel og kerner kan ses og købes her.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar