Børnenes Eventyrfabrik
Tivoli og legeland

Børnenes Eventyrfabrik

Børnenes Eventyrfabrik

For et par uger siden kørte vi sammen med et hold venner og deres to børn til Kokkedal, hvor Børnenes Eventyrfabrik ligger. Eventyrfabrikken er Europas største indendørs legeland, og det ER virkelig stort! Det var første gang, at vi besøget stedet, og det var rent tilfælde, at vi hørte om det. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg set nogen former for reklame for Eventyrfabrikken hverken på nettet eller i blade.

Eventyrfabrikken er delt op i to etager fyldt med klatretårne, hængebroer, bolde, trampoliner, hoppeborg, rutsjebaner og meget mere. Udover lege-områderne er der også et spise-område med mulighed for at købe mad, drikkevarer, popcorn og is.

Børnenes Eventyrfabrik

Børnenes Eventyrfabrik

Børnenes Eventyrfabrik

Børnenes Eventyrfabrik

Legeområdet til de mindste

De tre billeder ovenover er fra området til de mindste. Udover rutsjebanerne var der også et område med bolde, legehus og bløde tumle puder. Jeg ved ikke hvor mange gange min yngste søn prøvede rutsjebanerne, men det var mange! Der var kun to små børn her, så han behøvede ikke en gang at vente på at komme til at rutsje.

Børnenes Eventyrfabrik Børnenes Eventyrfabrik

På bilbanen

Fædrene var ude at køre i de seje biler sammen med børnene.
De store tog også et par runder alene med de to modige mindre søskende bagpå :-) Bilerne skulle der betales for. Jeg synes det er i orden, at maskiner hvor der kan vindes bamser og ting kræver betaling. Men selve forlystelserne i Eventyrfabrikken, synes jeg ikke burde koste noget, når indgangen var betalt. Der kunne kun betales med “Eventyr-mønter”. Her tænker jeg, at det kunne være smart, hvis de udleverede 2-3 mønter til hvert barn ved indgangen.

Børnenes Eventyrfabrik

Børnenes Eventyrfabrik

Børnenes Eventyrfabrik

Første salen førte op til endnu flere områder, hvor der kunne leges. En stor del af dette område er mest til de større børn, som selv kan finde rundt. Der var rigtig mange gange, rør og rutsjebaner som førte både op og ned i den store hal.

Børnenes Eventyrfabrik Børnenes Eventyrfabrik

Lillebror var ikke det mindste bange for at prøve tingene – heller ikke de meget store rutsjebaner. Han kravlede lige bag efter sin storebror og nærmest fløj på maven ned af de store rutsjebaner.

Børnenes Eventyrfabrik
“Luft-rum” hvor ballonerne fløj rundt.

Børnenes Eventyrfabrik

Min seje dreng på vej op af den store vulkan som førte helt op til loftet.

Cafeen og min anmeldelse af Børnenes Eventyrfabrik

Eventyrfabrikken har også en stor café, som de på deres hjemmeside beskriver, som et hyggeligt sted, hvor der kan nydes kaffe og mad. Dette vil jeg nu kalde et spise-område, ikke en café. Jeg vil heller ikke bruge ordet hyggeligt. Det var rart med et sted, hvor vi kunne sidde ned og slappe lidt af og få noget at drikke. Men området var alt for stort og efter min mening, kunne der gøres meget for at gøre det hyggeligt og skabe mere ro.

Vi fik ikke lyst til at spise mad der, hvilke egentlig var synd. For der var et ret stort udvalg af mad og også mulighed for sunde valg. Men vi vil ikke sidde mast sammen, på plastikstole i et stort område med larm og spise mad. Skal vi købe og spise mad, skal det kunne nydes.

Bortset fra det lidt negative indtryk af spise-området, så har vi bestemt lyst til at besøge Børnenes Eventyrfabrik igen. Måske en eftermiddag i vores sommerferie hvor drengene trænger til at røre sig, og vejret ikke egner sig til at være ude.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar