BørnefestiBAL
Legepladser og gratis oplevelser, Tivoli og legeland, Udendørs aktiviteter

BørnefestiBAL

BørnefestiBAL

Kender du BørnefestiBAL?
BørnefesiBAL blev afholdt i pinsen i Østre Anlæg bag ved Statens Museum for Kunst i København. Det var første gang, at vi var der, og jeg aner faktisk ikke, om det har været afholdt flere år i træk. Jeg havde ikke hørt om det tidligere, eller hørt fra andre som har været der.

Jeg så en reklame med programmet for BørnefestiBALLET på Facebook, og tænkte at det lige ville være noget for drengene. Vi trængte alle fire til at komme på en lille tur, og vejret var varmt og solrigt. Helt perfekt til en dag i det fri.

BørnefestiBAL

Musik og underholdning

Vi ankom til Østre Anlæg lige som BørnefestiBALLET skulle til at åbne. Allerede en halv times tid efter var parken fyldt godt op af glade børn og voksne. Mange af dem sad foran scenen på tæpper og lyttede til musikken, imens de spiste købt eller medbragt mad. Da vi ikke på forhånd vidste, hvad BørnefestiBALLET var, havde vi ikke tænkt på at medbringe et tæppe. Det gjorde nu heldigvis ikke så meget, da drengene helst ville rundt og kigge på alle boderne og legestederne.

Der blev uddelt gratis Anders And blade og malebøger. DFDS havde lavet skattejagt, Benneweis lavede cirkuskunstner, der var et bamsetelt, Legefabrikken var der og Rynke (aben) kom og dansede.

BørnefestiBAL

William var mest optaget af Antboy standen. Jeg var i biografen og se både den første og anden film sammen med ham. Der var tilbud på Antboy 2 – Den røde furies hævn, så den fik William lov at købe. Den er siden hen blevet set RIGTIG mange gange ;-) De søder mennesker ved standen forærede drengene en plakat hver og fortalte at Antboy (skuespilleren som rigtig hedder Oscar) kom forbi senere.
Vi så ham, men William blev lidt skuffet over at se, at Antboy ikke var Antboy men en ganske almindelig dreng. Jeg vil nu give William lidt ret, hvor var Antboy dragten? :-)

Det store hit for Malte var uden tvivl Legefabrikken. Her kunne man lege jorden er giftig, spille spil, køre på små motorcykler og lege med gryder og grankogler. Ganske simpelt legetøj med lige noget der hittede hos de mindste.

På programmet var der blandt andet Kaya Brüel, Anna Spejlæg, Mek Pek’s Åh Abe-show og Pippelipop-show med Kalle – manden bag BørnefesiBAL. Jeg skal ærlig indrømme, at vi ikke rigtig nåede at sidde og lytte til musikken. Vi var der kun et par timer, fordi Malte skulle hjem og sove, så det var altså ikke meget af musikken vi hørte.

BørnefestiBAL BørnefestiBAL BørnefestiBAL

BørnefestiBAL

BørnefestiBAL

BørnefestiBAL

Maden

Der var et par områder, hvor man kunne købe mad. Vi købte lidt mad i en af de små vogne, og så smagte vi lækker økologisk koldskål fra koldskål baren. Der var ingen problemer med lang kø ved koldskål baren, men ved den lille grønne mad-vogn stod jeg i kø i over en halv time. Det tog cirka 5-7 minutter ved hvert salg, og det er altså for lang tid. Da jeg nåede frem, var pølsehornene udsolgt, og han havde ingen sodavand.

Jeg vil bestemt anbefale arrangøren at stille flere mad-vogne op. Det er for ærgerligt at skulle bruge så lang tid i kø, og dårligt at maden er udsolgt allerede en time efter åbning.

BørnefestiBAL
BørnefestiBAL

Min anmeldelse af BørnefestiBAL

Et super godt arrangement, og hvor er det rart at opleve noget som er gratis. Gratis indgang og gratis at få lov at lege og hygge sig med børnene.

Minus med de ALT for lange madkøer og generelt også for lille udvalg af mad og drikke – efter min mening.

Kommer BørnefestiBAL igen til næste år? I så fald kommer vi helt sikkert.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar