Brunch
Børnefødselsdage, Frokost

Børne-brunch

Børne-brunch

Min ældste søn havde talt om, at han gerne ville have børnehaven på besøg.
De er ikke så mange børn i denne uge fordi at mange af dem holder sommerferie.
Det giver de voksne mulighed for at tage på flere ture sammen med børnene og i den sidste uge, har de også været på besøg hjemme hos et par af børnene. I går tog jeg en fridag, så William kunne få besøg herhjemme. Han ville gerne vise sit nye værelse frem, og så havde jeg lovet at lave frokost til de små gæster.

Jeg overvejede i en dags tid, hvad jeg skulle lave til dem og var både ude i spaghetti med kødsovs, sandwich og svensk pølseret, som jeg ved at William er ret glad for.
Men jeg endte ud i at lave en børne-brunch. En brunch med små lækre ting som jeg håbede, ville falde i børnenes smag.

Børne-brunch Børne-brunch Børne-brunch Børne-brunch Børne-brunch

Vejret var helt perfekt til at lege ude, så det var ikke meget børnene opholdt sig inde.
I stedet løb de rundt i haven, gyngede, rutsjede, kørte på cykler, klatrede i træer og legede i sandkassen. De voksne og jeg besluttede, at vi skulle spise ude. Maden satte jeg på vores havebord, og på græsset bredte vi et tæppe og puder ud, så vi kunne sidde og spise der.

Maden var heldigvis et hit, og jeg tror at alle var oppe og tage mere end en gang.
Jeg synes at det gode ved brunch er at udvalget er stort, så man rammer noget alle kan lide. Samtidig synes jeg, at det er rart at spise noget, som man kan hygge sig omkring. Når der er brunch, er det i orden, at vælge lige det ud man har mest lyst til. Så kan man sidde og hapse lidt af det og hygge-snakke imens. Det gjorde vi en den grad også og både store og små, så ud til at kunne lide maden. Der var rift om mini pandekagerne på pind, de var ret populære. Jeg synes nu også, at de smagte godt, så dem vil jeg lave igen en dag, hvor vi får børn på besøg.

Børne-brunch

Mørkt rugbrød
Italiensk brød – et blødt og langtidshævet brød som passer til det meste pålæg
Brunchpølser og kyllingepølser
Røræg og bacon
Skæreost og Ostehaps
Ærter
Vandmelon og jordbær
Croissanter med nutella
Cherrytomater, stave af gulerødder, gul peberfrugt og agurk
Oksespegepølse fra Hanegal
Mini pandekager på pind + jordbærsyltetøj
Appelsinjuice og kakao

Børne-brunch Børne-brunch

Efter brunch’en legede børnene videre. De fik lov at skyde med vandpistoler, og de fik også en tur i lillebrors elektriske bil. Inden de gik tilbage mod børnehaven, fik de en lille is og en slikpind. Det var en super hyggelig dag, og jeg elsker at se William så glad ♥

Jeg er blevet spurgt af flere, om det ikke er et stort arbejde med forberedelse af maden og besøg, og jo det er det da. Det vil jeg ikke fornægte ;-) Men det giver også en kæmpe glæde, og så fik jeg jo heldigvis mulighed for at hygge mig sammen med de voksne og børnene, da det meste af maden var forberedt, inden de kom.

Da vi havde vinket farvel til børnehaven, faldt William og jeg sammen i sofaen. Han trængte lige til at slappe lidt af og få snakket om dagen. Derefter tog jeg en smule oprydning, og William havde lidt Ipad-tid, inden vi gik over for at hente lillebror i vuggestuen.

Følg med på Bloglovin’ og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar