Blomsterbergs Café
Forkælelse til mor

Blomsterbergs Café

Blomsterbergs Café

Når man som jeg er ret glad for kager, så er det vist et must at besøge Mette Blomstebergs Café. Cafeen ligger i Lyngby tæt ved Lyngby Storcenter. Den åbnede i foråret i 2014 og filosofien bag er søde og sanselige kager, forkælelse og nydelse.

Hvis man vil besøge Blomsterbergs Café, er det en meget god idé at bestille bord inden, især hvis du kommer i weekenden. Jeg besøgte cafeen sammen en veninde en lørdag formiddag, og vi havde heldigvis bestilt bord. Der var kø hele vejen ud af cafeen, og mange forlod stedet igen på grund af den lange ventid på et ledigt bord.

Indretningen i cafeen var indbydende og hyggelig. På træbordene lå der en dug og stod stearinlys og små vaser med blomster. I sofaerne var der store bløde puder, og der var en hyggelig belysning.

Støjen i cafeen var mindre charmerende, men det må man nok tage med, når man kommer en lørdag formiddag midt i den mest hektiske tid.

Blomsterbergs Café

Maden

På Blomsterbergs Café kan man få morgenmad og brunch og små lette frokostanretninger som sandwich og salater. Vi valgte begge en lun panini af en spinatbolle med skinke, ost, peberfrugt og grøn pesto. I menukortet stod der, at sandwichen blev serveret med lidt salat. Salaten var lidt bredbladet persille og et par oliven. Ligefrem at kalde det en salat, er lidt flot skrevet.

På menukortet er også en masse forskellige drikkervarer blandt andet Blomsterbergs egen saft og sodavand. Jeg valgte en lemon saft, og det var jeg glad for. Det er uden tvivl den bedste lemon saft, som jeg nogensinde har fået. Den smagte meget som en amerikansk limonade, om det var hensigten, ved jeg ikke. Men god var den! Ikke for sur og ikke for sød men helt tilpas.

Paninien smagte udmærket og fungerede fint som en lille let anretning inden, vi skulle have kage. Skulle vi ikke have haft dessert, var jeg nok ikke blevet mæt af den forholdsvis lille sandwich. I så fald ville jeg nok have bestilt en salat til. Men hvem spiser på Blomsterbergs Café uden at få kage? Ikke mig ;-)

Blomsterbergs Café

Kagerne

Oppe ved kassen stod der en masse helt vildt flotte kager i en kølemontre. Jeg fik lyst til at smage dem alle, og da jeg ikke kunne vælge, besluttede jeg mig for Blomsterbergs desserttallerken fra menukortet.

“Fem små skønne overraskelsesmundfulde – ren forkælelse for sind, gane & øjne…” stod der på menukortet…
Nu kan jeg ikke præsentere dem så flot, som de gjorde, men jeg skal prøve. Kagen til venstre var en brombæris rullet i kokos, den næste kage en chokoladekage (blødende), mokka/karamel shot tror jeg den næste hed, creme brulé med hindbær på toppen og til sidst en kransekage med hvid chokolade.

Jeg kan gøre det ganske kort, når jeg skal beskrive, hvordan desserten smagte. Himmelsk!
Imponerende anretning, imponerende smag og helt gennemført lækkert. Den der overraskede mig allermest, var måske også den som var mindst prangende i udtrykket – nemlig brombærisen. Den var så lækker, og jeg er ellers ikke meget af en is-fan.

Blomsterbergs Café

Blomsterbergs Café

Blomsterbergs Café

Børn med på Blomsterbergs Café

Der er en børne brunch på menukortet men ellers ikke en særlig menu kun til børn. Jeg vil mene, at man godt kan have helt små børn med på cafeen. Her mener jeg så små, at de måske noget af tiden sover, og ellers gerne vil sidde på skødet. Større børn på 8-10 år vil sikkert også synes, at det er hyggeligt at komme med på cafeen. Men jeg ville ikke tage mine to drenge med på 2 og 6 år med. Der synes jeg at cafeen er mest egnet til hygge og at sidde stille, og det ved jeg at mine to rødder ikke kan ;-)

Min anmeldelse af Blomsterbergs Café

Jeg vil helt sikkert anbefale Blomsterbergs Café, hvis du bare er det mindste glad for kager. Udvalget er flot, og kagerne ser og smager imponerende. Stedet er populært så bestil bord, hvis du vil undgå ventetid. Cafeen egner sig fint til de helt små børn og så de lidt større, som godt kan sidde stille og hygge-snakke.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Rikke 6. april 2015 at 22:23

  Hvor ser det bare lækkert ud, ville ønske jeg boede lidt tættere på, der er altså halvlangt fra Ribe til Lyngby.

  • Svar Mie 7. april 2015 at 10:01

   Hej Rikke

   Du må en tur forbi Blomsterbergs Café, hvis du en dag skulle komme til København ;-)

  Skriv din kommentar