
Big Mac wrap. Lækre små tortilla wraps med hakket oksekød, grøntsager, løg, revet smeltet cheddar ost og hjemmelavet Big Mac dressing.
Hvad skal der i en Big Mac wrap?
Vi kom snittet icebergsalat i vores wraps sammen med hakket oksekød, løg i små tern, revet cheddar ost, syltede drueagurker, cherrytomater og en hjemmelavet Big Mac dressing.
Egentlig er der ikke tomater i en Big Mac, men jeg synes, at der manglede en smule ekstra grønt og farve.
Prøv også disse opskrifter: Big Mac salat og Big Mac burger.

Big Mac wrap
Ingredienser
Kød
- 600 g hakket oksekød
- Salt og peber
- Smør eller olie til at stege i
Grøntsager og ost
- 8 drue agurker
- 16 cherrytomater
- Iceberg
- 1 stort løg
- 150-200 g revet cheddar
Brød
- 8 små tortillas (320 gram)
Big mac dressing
- 1,5 dl mayonnaise
- 2 tsk. Dijon sennep
- 2 drue agurker
- 1 tsk. hvidvinseddike
- 0,5 fed hvidløg
- 1,5 tsk. paprika
- 3-4 tsk. ketchup
Sådan gør du
- Dressing:Hak agurkerne fint og rør alle ingredienserne sammen. Kom agurkerne op i dressingen og smag til ketchup. Lad dressingen trække i køleskabet i en halv times tid og smag den derefter til igen.Grøntsager:Skyl og snit grøntsagerne. Kød:Steg kødet og smag det til med salt og peber. Brødet:Varm brødene på en tør pande, i ovnen eller i en mikroovn.Kom alt fyldet på brødene og rul dem sammen eller spis dem "åbne" (som på billedet).


Små wraps
Jeg fandt nogen mindre wraps i Føtex som er brugt til denne opskrift. Der kan selvfølgelig både bruges de små og helt store tortilla wraps – ligesom du kan vælge at bruge dem med majs, grøntsager eller fuldkorn. De plejer at have et bredt udvalg af wraps og madpandekager i de fleste supermarkeder.
Tip til ost
Ost som cheddar, Gouda og mozzarella er alle oste som er gode til at smelte. Jeg har brugt en færdigkøbt revet cheddar til denne opskrift. Men jeg synes egentlig, at det bliver bedre, hvis man køber et hel stykke ost som rives fint på et rivejern. Det giver lidt mere smag, og osten plejer at være blød og god.
Hvis brødet og kødet ikke er varmt nok smelter osten i din Big Mac wrap ikke. Hvis du vil være helt sikker på at osten smelter, kan du komme kød på tortillaen, derefter ost og så en hurtig tur i mikroovnen. Den skal ikke have mere end et halvt minuts tid før osten smelter. Bag efter kommes der grøntsager og dressing på, og så har du den lækreste hjemmelavede wrap med Big Mac dressing.
Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.
Ingen kommentarer