Big Due
Børnevenlige restauranter

Big Due

Big Due

Efter en af vores eftermiddagsture i ferien kørte vi til Farum. Det var ikke planlagt på forhånd, og vi vidste heller ikke, hvor vi ville spise. Vi kørte forbi Big Due en italiensk familierestaurant, som ligger på Frederiksborgvej helt ud mod vejen. Det lyder måske ikke umiddelbart så tiltalende, men vi fik lyst til at gå der ind, fordi restauranten så hyggelig og sydlandsk ud.

Jeg kan ikke skrive noget om, hvordan der så ud indendøre, for der var vi ikke.
Vejret var meget varmt, så vi sad udendørs under store parasoller. Tjenerne var meget imødekommende og venlige. Vi fik et bord med det samme og en højstol til Malte.
Inden vi fik kigget i menukortet, kom de også med en skål med oliven, en kande med iskoldt vand og en kurv med det lækreste italienske brød og smør. Jeg ved godt, at den slags sikkert regnes med i prisen for den øvrige mad, men det gør i dette tilfælde ikke mig noget. Det var nemlig lige, hvad vi trængte til. Noget koldt at drikke og lidt at spise, imens vi besluttede, hvad vi gerne ville bestille.

Min mand bestilte en pastaret, og drengene fik pizza med ost og skinke. Jeg bestilte en svinemørbrad med champignonsauce. Som tilbehør var der lidt broccoli, en slags kartoffelrösti og en stor tortellini.

Big due
Big due

IMG_3437-001

IMG_3438-001

Maden kom hurtigt og var pænt anrettet. Som børnefamilie værdsætter vi, når ventetiden på maden ikke er alt for lang. Går der for længe mister børnene (i alt fald vores) tålmodigheden, og så kan måltidet godt ende med at blive mindre fornøjeligt.

Nu til smagten af maden…
Broccolien var perfekt kogt, kartoflen, pastaen, kødet og sauce smagte intet mindre end skønt. Børnenes pizza smagte af Italien, og min mand sagde, at hans pastaret også var super god. “Thumbs up” til Big Due for modtagelsen, anretningen af maden, god stemning og mad med masser af smag. Bestemt en restaurant som er værd at besøge.

Følg med på Bloglovin’ og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar