Bananpandekager

Bananpandekager
I weekenden gør vi altid noget ekstra ud af morgenmaden. Vi nyder at sidde om bordet sammen med børnene og have god tid. Ofte laver jeg smoothie til os, bager eller koger æg. Men i søndags fik jeg lyst til at lave noget andet. I køleskabet var masser af forskellig frugt og kun et æg tilbage. Det kom der denne opskrift ud af på bananpandekager med frisk frugt og sirup.

Imens jeg lavede pandekagerne, gik far og drengene i haven og plukkede brombær.
Som jeg har skrevet om før, er min ældste søn meget begejstret for at være med til at passe haven, og når der skal plukkes bær og tomater, løber han glad afsted med en lille kurv.

Der blev otte bananpandekager ud af opskriften. De blev vældig gode og spist i en fart. Jeg er sikker på, at jeg godt kan lave dobbelt portion næsten gang, jeg laver pandekagerne.

Bananpandekager
Bananpandekager

Bananpandekager

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1 æg
  • 5 spsk. spsk græsk yoghurt
  • 2 spsk. sukker
  • 2 spsk. smør
  • 8 spsk. mælk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g hvedemel
  • En smule salt
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Bananen moses med en gaffel i en skål. Alle ingredienserne (også den moste banan) piskes sammen med et piskeris. Lad dejen trække i køleskabet i 15-20 min.
    Kom klatter af dej på en stor pande med smør og brun pandekagerne på begge sider.
    Server pandekagerne med det samme sammen med frisk frugt og sirup.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.