Bananpandekager med havregryn
Morgenmad

Bananpandekager med havregryn

Bananpandekager med havregryn

Jeg har lavet bananpandekager med havregryn til morgenmad. De er lavet uden mel og med forholdvis få ingredienser. Jeg synes, at de mætter godt, og det tager ikke mange minutter at røre dejen sammen. Hvis man travlt om morgnen, tror jeg sagtens, at man kan lave pandekagerne dagen i forvejen, og så lige varme dem op, inden de skal spises. Eventuelt kan man også skære bær ud og komme dem i en lille bøtte, så er der nem morgenmad på ingen tid.

Jeg fik bananpandekagerne med creme fraiche til, et par jordbær og kakaonibs. Jeg er gået hen og blevet helt glad for kakaonibs, og bruger dem også ofte til smoothies. Længere nede i opskriften har jeg skrevet lidt flere ideer til tilbehør og pynt.
Hvis man gerne vil bruge bananpandekagerne som en dessert i stedet for morgenmad, kan man søde dem lidt mere med vaniljepulver og komme hakket chokolade på toppen.

Flere morgenmads-pandekager – bananpandekager uden mel og sukker, ostepandekager, squashpandekager, og blåbær pandekager.
En samling af alle mine pandekage-opskrifter kan ses her.

Bananpandekager med havregryn

Bananpandekager med havregryn

Antal 6 stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 0,5 dl havregryn (finvalsede)
  • 0,5 lille banan
  • 0,5 tsk. vaniljepulver fx. den fra Urtekram
  • 1 tsk. kanel
  • Smør til stegning

Ideer til tilbehør og pynt:

  • Creme fraiche, skyr, yoghurt natuel eller græsk yoghurt.
  • Jordbær, blåbær, hindbær, vindruer, bananskiver eller små æbletern.
  • Kakaonibs eller mørkt chokolade.

Sådan gør du

  • Kom æggene og havregrynene i en skål. Mos bananen og kom også den ned i skålen.
    Tilsæt vaniljepulver og kanel og rør dejen sammen med en ske.
    Varm en pandekagepande op med smør og kom dejen på panden. Jeg har brugt en sovseske til at øse dejen op med og lavet 2-3 pandekager af gangen.
    Anret bananpandekagerne på en tallerken og tilsæt pynt og tilbehør.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

4 Kommentarer

  • Svar Wanda 10. februar 2017 at 08:13

    De skal prøves TAK :)

    • Svar Mie 10. februar 2017 at 10:39

      Selv tak Wanda og god weekend til jer.

  • Svar Amalie 28. september 2018 at 10:05

    kan de fryses?

    • Svar Mie 28. september 2018 at 10:10

      Jeg har ikke prøvet at fryse dem, så det ved jeg ikke.
      Meld meget gerne tilbage hvis du afprøver det :-)

    Skriv din kommentar