Bananer med bacon
Aftensmad

Bananer med bacon

Bananer med bacon Bananer med bacon fik vi hvert år til nytår i min barndom. Det var en fast del af alt tilbehøret, som vi lavede til fonduen. Jeg husker første gang, jeg blev præsenteret for det, og jeg var bestemt ikke begejstret for at smage det. Jeg blev dog overtalt og fik siden smag for, hvor godt det smager.

Som årerne gik blev fonduen udskiftet med Racletten, men bananerne med bacon var stadig en fast del af mine nytårsaftener. Da jeg mødte min mand, og han skulle smage bananer med bacon, reagerede han på præcis sammen måde, som jeg gjorde første gang. “Ej det skulle han ikke lige smage noget af”. Det gjorde han dog alligevel, og nu er han også blevet vild med dem.

De af jer som følger med på Instagram, har nok set at min mand og jeg spiste sen aftensmad den anden dag, og her fik vi Raclette. Efter vi havde puttet drengene, dækkede vi bord med stearinlys og en masse blandet tilbehør til Racletten. Naturligvis også bananer med bacon.

Hvis du ikke har smagt dem, kan jeg virkelig anbefale dem. For mig er alt det andet næsten overflødigt. Jeg kunne spise mig mæt kun i bananerne ;-)

Bananer med bacon
Bananer med bacon
Bananer med bacon

Opskrift på bananer med bacon

Bananer
Bacon

Fremgangsmåde

Skær bananen i 3-4 stykker og rul et halvt stykke bacon rundt om. Brun bananen med bacon på en Raclette eller i en fondue.

Mængde

En banan giver 3-4 stykker banan med bacon

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar