Disse lækre banan-chokolade muffins lavede jeg til Valentines Day.
Det er en gammel opskrift og foto, men de skal alligevel med, da de er rigtig lækre.
Der er en moset banan i dem og store stykker mørk chokolade. De har en rigtig god konsistens og er passende i størrelse. I anledningen af kærlighedens dag er de pyntet i fine lyserøde servietter og bånd.
Der bliver 10-12 muffins ud af opskriften afhængig af formens størrelse. De kan sagtens laves, dagen inden de skal spises, hvis bare de opbevares i en beholder med låg.
Banan-chokolade muffins
Antal 10 stk.
Ingredienser
- 2 æg
- 80 g sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
- 180 g hvedemel
- 1 moden blød banan
- 75 g mørk chokolade
- 125 g smør
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker luftigt. Sigt sukker, vanilje, bagepulver og mel ned i skålen.Mos bananen med en gaffel og hak chokoladen i mindre stykker. Smelt smørret og lad det afkøle inden det tilsættes. Kom dejen over i 10-12 muffin-forme. Hæld ikke dej helt op til kanten, da kagerne hæver lidt.Bagetid: 20-25 minutter ved 180 grader.
Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram ♥
Ingen kommentarer