Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado
Aftensmad, Morgenmad

Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado

Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado

Jeg lavede nem og hurtig aftensmad til os forleden dag. Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado. Det var en varm dag, så jeg gad ikke at bruge så lang tid i køkkenet, og så havde vi lige et par pakker bagels i fryseren. Det har vi faktisk ret ofte – et lille lager af brød i fryseren. Det kan være både hjemmebagte boller, pizzadej som jeg har frosset ned, gode flutes eller bagels. Så er det nemt lige at tage lidt brød op enten til madpakkerne til børnene, morgenmad i weekenden eller til aftensmaden.

Egentlig kunne de har bagels med røræg, kalkunbacon og avocado både bruges som en morgenmads-bagel, i madpakken eller som aftensmad. Vi spiste dem varme som aftensesmad. Men jeg tænker da, at de også sagtens kunne fungere i madpakken, selv om de var blevet kolde. Røræg spiser jeg tit både koldt og varmt, da jeg synes, at begge dele smager godt.

Jeg har lavet røræggen dejlig let og lugtig, da vi bedst kan lide den må den måde. Jeg linker til opskriften på min røræg længere nede i teksten. Så kan I se, hvordan jeg plejer at gøre :-)

Rigtig god weekend.

Se også disse opskrifter med røræg:
Salat med chorizo, røræg og avocado
Ristet rugbrød med røræg og avocado

Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado

Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 store bagels med fx. sesam, cheddar eller grove med korn
  • 2 pakker kalkunbacon
  • Smør til at stege i
  • Den bedste røræg (jeg brugte 6 æg)
  • 2 formodnet avocadoer

Sådan gør du

  • Kom bagepapir på en plade og læg de fire bagels på pladen, så de kan tø lidt op. Imens forvarmes ovnen.
    Steg kalkunbaconen på en stor pande i lidt smør. Læg dem på en tallerken med låg eller stanniol over.
    Lav røræggen klar og kom bollerne ind i ovnen imens. De skal have 5-6 minutter til de har fået lidt farve og er sprøde.
    Skær avocadoerne over på midten og tag stene ud. Skær avocadoerne ud i tynde skiver, så de også er klar.
    Skær de fire bagels over på midten og læg røræg på den nederste bolle. Derefter 3-4 skiver kalkunbacon og så avocado inden den øverste bolle lægges på.

Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar