Avocado toast
Morgenmad

Avocado toast

Avocado toast

Avocado toast lavet med ristet toastbrød, avocado, en smule paprika og lidt knas i form af saltede græskar- og solsikkekerner. Den lækreste avocado sandwich som kan spises både til morgenmad, frokost eller som et let sommermåltid.

Jeg bliver nødt til at dele denne super lette men utrolig lækre avocado-mad med jer. Vi har spist den både som morgenmad og frokost her i løbet af de sidste par weekender og i drengenes sommerferie. William er mindst lige så begejstret for avocado toasten som jeg er.

Se flere tips og billeder under opskriften og kom meget gerne med dine toast ideer :-)

Læs også: Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado.

Avocado toast

Antal 2 stk.

Ingredienser

 • 2 stykker fuldkornstoast
 • Lidt smør
 • 1 moden avocado
 • Paprika
 • Ristede og saltede græskarkerner og solsikkekerner (se tips til andre frø og nødder i teksten)

Sådan gør du

 • Rist brødene i en toastrister og lad dem køle af.
  Kom lidt smør på brødene.
  Åben avocadoen og tag stenen ud. Mas avocadoen på et skærebræt med en gaffel og fordel den på brødene.
  Drys med lidt paprika og top med græskarkerner og solsikkekerner.
avocado sandwich
toast

Avocado sandwich

For at lave denne toast med avocado skal der bruges toastbrød eller sandwichbrød. Jeg har brugt et par skiver fuldkornstoast i min avocado toast opskrift. Så skal du bruge nogen gode modne avocadoer, lidt smør, paprika og en blanding af ristede græskarkerner og solsikkekerner. Du kan også bruge hakkede mandler, cashewnødder eller sesamfrø. De behøver ikke at være saltede men det giver god smag til toasten.

Flere idder til toast med avocado.

Du kan også lave den som en avocado toast med æg. Det kan enten være med røræg eller med et spejlæg som top. Her hjemme kan vi ret godt lide røræg, så det tror jeg, at vi må prøve med næste gang. Æg og avocado er en rigtig god kombination. Du kan også lave en sandwich avocado med dobbelt brød, så det bliver en lukket sandwich.

Vi elsker avocado til morgenmad, men spiser også avocado toasten til frokost og forleden dag blev det vores aftensmad. Det er nu meget rart med nem og let aftensmad i sommervarmen.
Er du også vild med avocado?

Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar