Appelsinbåde med chokolade og havsalt
Snack og sødt

Appelsinbåde med chokolade og havsalt

Appelsinbåde med chokolade og havsalt

Appelsinerne er lækre og saftige på denne tid af året. Jeg købte nogle store flotte nogle, da jeg var ude at handle. Det er tit, at jeg spiser appelsiner om aftnen sammen med mørk chokolade og en kop te. Så putter vi under tæpper, tænder stearinlys og ser serier i fjernsynet. Jeg elsker at hygge, og det danske vejr indbyder i den grad til julehygge i disse dage. Det er blæsende, regner og er gråt det meste af dagen. Mon vi når at få mere sne i december eller op til jul?

Efter min indkøbstur gik jeg hjem og spiste en let frokost, og bag efter lavede jeg disse appelsinbåde med chokolade og havsalt. Der er både noget surt fra appelsinen, sødt fra chokoladen og salt fra havsalten. En lækker lille snack som ikke tager meget mere end 5-10 minutter at forberede.

Nu sidder jeg og glæder mig til weekend og til at hente drengene. Udenfor bliver det mørkere og mørkere, og så øster det ned. Jeg håber ikke, at det fortsætter, for så bliver cykelturen hjem med drengene mindre sjov.
Vi ser frem til endnu en weekend med fødselsdage og familiehygge. Denne weekend er det dog ikke, William som skal fejres men hans fætter, og om søndagen er William inviteret til fødselsdag hos en af drengene fra klassen. I dag har jeg købt ind til lækker aftensmad og en stor pose bland-selv-slik. Så er der både til drengene, når de skal se Disney Sjov, og til Søren og jeg senere, når vi skal slappe af med en serie eller film.
Rigtig god weekend til jer alle ♥

Appelsinbåde med chokolade og havsalt

Opskrift på appelsinbåde med chokolade og havsalt

1 stor appelsin
50 g mørk chokolade
Havsalt

Fremgangsmåde

Skræl appelsinen og del bådene. Hvis der sidder meget skræl “det hvide” tilbage, skæres det af med en skarp kniv. Smelt chokoladen i et vandbad eller i i mikroovnen – når det er små mængder chokolade, bruger jeg mikroovnen til det.

Smør chokolade på enderne af appelsinbåene og drys med lidt havsalt. Læg appelsinerne på en tallerken med et stykke bagepapir på. Sæt tallerkenen i fryseren eller køleskabet og lad chokoladen tørre inden appelsinbådene spises.

Mængde

1 person

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar