Annoncering

En kort introduktion
Den allerførste opskrift som blev skrevet på Madling.dk var i foråret 2013.
Siden hen har bloggen udviklet sig til at være meget mere end en madblog, hvor jeg også deler tips og inspiration til udflugter. Rejser med min familie og restaurantbesøg. Jeg har en hobby og diy (do it yourself) kategori, ligesom jeg deler lidt have-inspiration, indretning af børneværelser og børnefødselsdage.

Annoncering
I er velkommen til at kontakte mig vedrørende samarbejdsaftaler – både enkeltstående og længerevarende. Jeg vil inden aftalen vurdere om produktet eller oplevelsen matcher mit indhold på siden, og om det vil bidrage med noget godt for læserne.
Alle annonce- og reklameindlæg vil markeres tydeligt i forhold til lovgivningen på området.
Tidligere samarbejder:
Legoland, Knorr, Jakobsens honning og Netto.

Trafiktal
(Google Analytics – tal for januar måned 2021)
Sidevisninger 204.565
Brugere 92.252

Madling.dk på de sociale medier
Jeg er aktiv på de sociale medier dagligt, hvor jeg selv deler og følger en masse andre bloggere, privatpersoner og virksomheder. Skriv til mig for nærmere information om målgrupper og eksponeringer. 
(opdateret januar 20201)
Instagram 12.300+
Facebook 6000+
Pinterest 4800+
Bloglovin 900+

Copyright på Madling.dk og de sociale medier
Alle billeder og tekst fra Madling.dk er beskyttet af loven om ophavsret.
Hvis I ønsker at bruge noget af mit materiale, skal I kontakte mig inden brug, så vi kan lave en aftale. I er selvfølgelig altid velkommen til at linke over til min blog.

Har du spørgsmål eller ideer til et samarbejde kan jeg kontaktes på
Mie Rokkjer Tofteberg
mail@madling.dk
CVR: 30788362

Til læseren
På Madling.dk er der reklamer og affiliate links. Hvis du klikker på en af disse eller køber noget, vil jeg modtage et mindre beløb eller en kommision. Det er aldrig noget, som vil koste ekstra for dig, men det støtter mit arbejde på bloggen.