Annoncering og mediekit

Hvornår startede du Madling.dk?
Det gjorde jeg i foråret 2013.

Jeg skriver om
Her på bloggen deler jeg en masse af mine opskrifter, men derudover har jeg også en kategori, som jeg kalder børneudflugter. Her skriver jeg om gode og sjove udflugter og ture for hele familien, børnevenlige restauranter og børnevenlige rejser i både Danmark og udlandet. Under kategorien livsstil kan du læse om børneværelser, små hyggelige hobby og diy projekter, børnefødselsdage og finde haveinspiration.

Samarbejde og reklame
PR-bureauer og virksomheder kan kontakte mig på nedenstående mail ved interesse om reklame eller sponsorerede indlæg på Madling.dk
Jeg vil gøre mit bedste for at indlægget bliver spændende og interessant for læserne, så hvis I har en god idé, oplevelse eller produkt, som I mener matcher min blog, hører jeg gerne fra jer. Jeg ønsker ikke at få tilsendt produkter, uden der er en fast aftale. 

Når jeg skriver sponsorerede indlæg, vil det naturligvis være tydeligt markeret i indlægget. Jeg gør opmærksom på, at jeg også køber og tester produkter af egen interesse, og under disse vil der selvfølgelig ikke stå noget om reklame.

Mediekit
Mit nyeste mediekit med oplysninger om trafiktal m.m. kan ses her.
Mediekit 2018 – Madling.dk
(filen er en pdf-fil som åbner op i et nyt vindue)

Madling.dk på de sociale medier
(opdateret september 2017)
Instagram 8600+
Facebook 4600+
Pinterest 540+
Bloglovin 700+

Affiliate links
På bloggen er der google-ads og affiliate links. Hvis en læser klikker på en af disse reklamer, vil jeg modtage et mindre beløb eller en lille procentdel af købet, som gøres ved brug af disse links. Det er aldrig noget, som vil koste ekstra for køberen.   

Copyright på Madling.dk og de sociale medier
Alle billeder og tekst fra Madling.dk er beskyttet af loven om ophavsret.
Hvis du ønsker at bruge noget af mit materiale, skal det aftales inden brug.

Kontakt
Skriv til: mail@madling.dk


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.